Aquest any, centenars de nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal gaudiran d’una gran novetat esportiva. Per primera vegada, la Federació Catalana de Basquetbol, la Liga Endesa i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona han impulsat conjuntament un nou projecte que genera sinergies entre entitats amb una mateixa preocupació vers l’esport i els valors.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella ja ha marcat al calendari de la temporada les dates de la nova edició del Campus Zona Bàsquet: 10, 11, 12 i 13 d’abril. Celebrat a les instal·lacions des de ja fa uns quants anys, aquest espai està orientat a infants i joves de primària i secundària nascuts entre el 2003 i el 2010.

Llegir més...

copaceeb2

La Copa CEEB 2017 ja està en marxa!El passat 2 de febrer es va realitzar el sorteig dels emparellaments de la competició del KO que organitza el CEEB. Hi haurà 3 modalitats esportives diferents de participació: voleibol, futbol 5 i bàsquet.

Les eliminatòries són d'anada i tornada, i les finals es realitzaran al CEM la Mar Bella (entre d'altres instal·lacions).

 

tjprovesmodificatEls nostres tutors de joc es posen en forma!

El passat diumenge 2 d'octubre el nostre col·lectiu de tutors de joc va tenir la primera presa de contacte d'aquest curs 2016/17. Els nostres representants davant les entitats que participen a les competicions d'esports col·lectius del CEEB van realitzar les proves d'aptitud física amb un èxit rotund.

A més, van presenciar una sessió formativa on es va informar de les novetats d'aquesta temporada i que podran aplicar des de la primera fase.

Una activitat més per garantir la qualitat que mereix la nostra competició.

semafor

El passat dimecres 16 de novembre es va convocar a una part del col·lectiu de tutors de joc a la primera taula del semàfor de valors.

Aquesta sessió, dinamitzada pel sr. Jaume Mora, president del CEEB, pretenia mostrar l'evolució d'aquest projecte i a la vegada, conèixer de primera mà les sensacions que tenen els tutors de joc envers aquesta iniciativa i l'impacte que està causant en les escoles que participen a la nostra competició.

De cara a la segona fase es tornarà a fer una nova convocatòria de la taula, intentant engegar les noves propostes del projecte.

voleimodificada

Nou rècord d'inscripció per ser tutor de joc del CEEB!

Aquest mes de setembre s'inicien els cursos de formació per a nous tutors de joc de les competicions d'esports col·lectius del CEEB. En aquest cas, futbol sala, bàsquet i voleibol són les modalitats protagonistes, tot i que també s'obriran cursos d'altres modalitats properament, com l'handbol i el futbol 7/11.

Amb un pla de formació actualitzat, s'espera que aquests tutors de joc puguin iniciar la seva tasca per aquesta 1a fase de la competició.

hoqueipatinsgood

Inici de la 2a fase de les lligues recreatives.

Per aquest 2017, es mantenen el número d'equips en la modalitat de lligues recreatives, competició orientada als nois i noies nascudes entre 2009 i 2010.

Com en la 1a fase, hi haurà dues modalitats protagonistes: hoquei patins i futbol 5.

futbol5fotoLes lligues recreatives donen el tret de sortida!

Per aquesta 1a fase, des del CEEB s'organitzaran les competicions regulars de menuts i menudets de futbol 5 i hoquei patins.

Es tracta d'una competició lúdica, on la figura arbitral (el tutor de joc) és una persona que pertany a l'equip local i on no hi ha cap tipus de classificació. Aquesta competició és una eina més d'aprenentatge en valors per educar als nostres esportistes.

Els esportistes més petits van gaudir el passat dissabte, 19 de novembre, d’un dels esdeveniments més esperats del primer trimestre: la primera de les 3 trobades de Menuts i Menudets que el CEEB celebra cada any al CEM La Mar Bella. Infants de la categoria de prebenjamí van competir en disciplines com el bàsquet i el futbol 5 durant una jornada plena de diversió i rialles.

Llegir més...

Campus Lozano

Magic Line 2017

Pàgina 1 de 10

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar