Finalitza la primera volta de la 2a fase de la competició CEEB amb un balanç molt positiu pel que fa al semàfor de valors.

En aquesta part de la competició, amb tots els partits disputats, s'ha pogut evaluar les actituds dels agents implicats en el joc amb uns resultats prou òptims. Gairebé el 90% dels semàfors són positius, fet esperançador per seguir treballan en la millora de la nostra competició.

A finals de maig podrem veure quina ha sigut l'evolució. Esperem informar-vos d'una millora.

virolai 2

La jornada 3 (26-03-2017) i jornada 4 (02-04-2017) de la Lliga Escolar ACB, es realitzaran a l'Escola Virolai (C. del Portell, 9 (Poliesportiu Virolai))

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, la Liga Endesa ACB i la Federació Catalana de Basquetbol han creat la gran novetat esportiva d’aquest 2017: la Lliga escolar ACB. Després de la presentació oficial, que va tenir lloc al Col·legi Dominiques de l’Ensenyament el passat dijous, 23 de febrer, el CEM La Mar Bella va acollir la inauguració el dia 26.

Llegir més...

Aquest any, centenars de nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal gaudiran d’una gran novetat esportiva. Per primera vegada, la Federació Catalana de Basquetbol, la Liga Endesa i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona han impulsat conjuntament un nou projecte que genera sinergies entre entitats amb una mateixa preocupació vers l’esport i els valors.

Llegir més...

fototrobadaf5bq

Èxit total a la segona trobada de menuts i menudets de futbol 5 i bàsquet!

El passat dissabte 25 de març, al CEM la Mar Bella, es va dur a terme la segona trobada per aquells participants de 1r i 2n de primària.

Escoles de tota Barcelona van poder gaudir jugant partits del seu esport preferit, dins d'un marc lúdic i festiu. En total, més de 60 grups, equivalent a més de 600 participants.

Esperem que a la propera no hi hagi previsió de pluges i puguem muntar els castells inflables del CEEB perquè els infants puguin gaudir encara més de l'activitat.

Us hi esperem!

fotocopacolegial

 

Un any més, el nostre col·lectiu de tutors de joc de bàsquet col·laboren en l'arbitratge dels partits de la Copa Colegial.

Es tracta d'una eina molt potent per treballar certs valors en partits d'alt grau competitiu. Hi participen equips de Barcelona i rodalies i es diferencien dues categories: cadet masculí i cadet femení.

Pel que fa a la nostra col·laboració, aquesta competició compta amb un arbitratge doble, tant a pista com a la taula, fet diferencial en partits per aquestes categories ja que gairebé mai poden gaudir d'aquest seguiment.

Fins a 60 equips d’infants nascuts entre el 2009 i el 2011 participaran en la segona Trobada de Menuts i Menudets. L’esdeveniment, un clàssic anual de les celebracions del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, tindrà lloc al millor espai on podia realitzar-se: la seu del CEEB.

Llegir més...

fotobq

 

Ja tenim els quadres de les fases finals dels Campionats de Barcelona!

A partir del proper 27-28 de maig i fins el 17-18 de juny, tots aquells equips capdavanters dels grups que opten als Jocs Escolars competiran per ser els/les millors de la ciutat. Aquestes eliminatòries es disputaran en diferents instal·lacions municipals de Barcelona amb l'objectiu d'oferir la màxima qualitat en aquesta recta final de la temporada a tots aquells grups que han aconseguit els millors resultats.

Quan finalitzi la competició, els quadres s'ompliran amb el noms dels equips que s'han classificat i es podran veure en l'apartat de cada esport publicat a aquesta mateixa pàgina web.

Ja queda poc pel final, últim esforç!

formacio

El passat dimecres 23 i 24 de febrer es va convocar a tot el col·lectiu de tutors de joc a la 1a sessió formativa d'aquesta 2a fase.

Aquesta sessió, dinamitzada pels presidents de cada modalitat esportiva, pretenia corregir i millorar alguns aspectes de la competició;  i també conèixer de primera mà les sensacions que tenen els tutors de joc a les nostres pistes.

Pàgina 1 de 10

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar