Els participants de patinatge artístic del CEEB estan a punt d’arribar a la meitat del transcurs de proves de pas de nivell individual. El passat cap de setmana es van celebrar les jornades 4 i 5 de la temporada i en queden 6 per finalitzar-la.

Llegir més...

L’augment de participants en les curses d’orientació del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és un fet que ha arribat per quedar-se. El passat dissabte, 18 de febrer, el Parc de l’Espanya Industrial va acollir una nova jornada del Circuit Barcelona Orientació on van tornar a assistir més de 300 nens, nenes i joves.

Llegir més...

Els pares, mares i escolars amants del tennis taula estan de sort. Dissabte, 17 de febrer, se celebrarà al pavelló del CEM La Mar Bella la segona trobada familiar de la temporada. La jornada, que es desenvoluparà de 10.00 a 13.00 h. aproximadament, preveu acollir al voltant de 16 parelles de jugadors i jugadores.

Llegir més...

Full d'inscripció

A la segona fase de competició de gimnàstica rítmica individual només li queda per celebrar la fase final de tots els seus nivells: un dels moments més esperats de la temporada de les petites i joves gimnastes del CEEB.

Llegir més...

Al voltant de 700 participants escolars van suar la samarreta en la vuitena edició del Cros de l’Eixample. La jornada va comptar novament amb la coorganització de l’Associació Esportiva i el Districte de l’Eixample, un suport fonamental de cara a la realització d’aquest gran esdeveniment de la Challenge de cros escolar de la ciutat.

Llegir més...

El patinatge artístic està a punt de ressorgir en plena temporada esportiva del CEEB. A partir del cap de setmana dels dies 11 i 12 de febrer, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona iniciarà el pas de nivell de la categoria individual de patinatge artístic. Aquest esdeveniment es prolongarà durant els dies 19, 25 i 26 de febrer i finalitzarà el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Llegir més...

Les curses escolars del Cros de l’Eixample començaran puntualment a partir de les 10.00 h. Però diumenge serà un dia de desplaçaments complicats. A causa de la celebració de la mitja marató de Barcelona, el CEEB recomana als participants de la Challenge de cros escolar que arribin al punt de trobada del Parc Joan Miró amb antelació.

Llegir més...

Si hi ha una cosa que destaca en les competicions de gimnàstica del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és que es s desenvolupen dins l’horari previst, de forma puntual i amb bon ritme. El CEEB va iniciar el passat diumenge, 5 de febrer, la primera fase de gimnàstica rítmica individual. La jornada va ser un èxit.

Llegir més...

Després de l’èxit obtingut en les curses de Sant Martí, Sants i Les Corts, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona tornarà a celebrar una nova jornada atlètica a la Ciutat Comtal. La Challenge de cros escolar de Barcelona aterrarà a l’Eixample per celebrar la seva vuitena edició.

Llegir més...

Horaris i circuit

Pàgina 1 de 15

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar