El passat diumenge, 19 de març, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar una jornada d’allò més atlètica. D’una banda, el CEEB va enviar als primers classificats de la Challenge de cros escolar de Barcelona a un dels esdeveniments més destacats de la temporada esportiva.

Llegir més...

Classificacions

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ho ha tornat a aconseguir. Centenars de nens, nenes i joves de totes les edats i nivells, des dels més petitons fins als juvenils, van protagonitzar el passat diumenge, 19 de març, la nova edició de la Trobada de Dansa del CEEB.

Llegir més...

Per motius aliens a l’entitat, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona avançarà la 3a ronda de judo escolar. Aquesta ja no se celebrarà el diumenge 28 de maig, sinó el diumenge 26 de març al CEM La Mar Bella.

Llegir més...

El moment més esperat pels ballarins i ballarines escolars de la ciutat està a punt d’arribar. Diumenge, 19 de març, el Teatre Casino Aliança Poblenou acollirà per primera vegada la Trobada de Dansa del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Llegir més...

Les grades del pavelló de la Piscina Sant Jordi es van omplir de gom a gom durant el Campionat escolar de figures i rutines tècniques. Aquesta segona jornada, que es va celebrar el passat dissabte, 11 de març, va batre el rècord de participació.

Llegir més...

Els primers classificats de cada categoria i gènere de la Challenge de cros escolar de Barcelona ja poden fer un bon escalfament per estar a punt el diumenge, 19 de març. Serà la jornada en què se celebrarà la Final Nacional de Cros. Tindrà lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes (Mas Cuní, 43).

Llegir més...

Horaris

Convocatòria

Classificats

A diferència de la rítmica i l’estètica, la gimnàstica artística és la disciplina més sacrificada de totes. Els aparells que han d’utilitzar les esportistes i el grau d’esforç i concentració que necessiten per competir fan d’aquest un esport de risc.

Llegir més...

Al voltant de 800 atletes van participar el passat diumenge, 5 de març, en el 9è Cros de Ciutat Vella. La cursa va acollir participants de totes les categories escolars i va comptar amb el suport del Districte i l’Associació Esportiva de Ciutat Vella.

Llegir més...

El segon cros més antic de la Challenge està a punt de fer soroll. Diumenge, 5 de març, el Parc de la Ciutadella acollirà l’11a edició de la cursa de Ciutat Vella. Al voltant de 1000 participants de totes les categories escolars competiran durant una jornada plena de ritme, alegria i motivació.

Llegir més...

Pàgina 1 de 16

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar