Al voltant de 700 participants de totes les categories escolars van participar en la 14a edició del cros més antic de la Challenge: el de Les Corts. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat diumenge, 22 de gener, una cursa d’allò més innovadora. El circuit va tenir lloc per primera vegada en un espai diferent de l’habitual durant els darrers anys.

Llegir més...

Aquest any, la cursa més veterana de la Challenge de cros escolar de Barcelona serà també la primera a canviar d’ubicació. Es tracta del Cros de Les Corts, que se celebrarà a la pista d’atletisme de la zona esportiva de la Universitat de Barcelona (Av. Diagonal, 695). La parada de metro més pròxima és Zona Universitària (L3).

Llegir més...

El 14è Cros de Les Corts està a punt d’arribar i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona posa a disposició dels interessats les últimes places per inscriure’s. Durant tot el matí del diumenge, 22 de gener, la Challenge de cros escolar de Barcelona celebrarà una nova edició de la cursa més veterana de totes.

Llegir més...

El fred no va ser un impediment pels participants del Cros de Sants-Montjüic, que van celebrar la segona jornada de la Challenge escolar d’aquesta temporada. Tot va començar el passat diumenge, 18 de desembre, a les 9.00 amb la primera cursa i va finalitzar a les 13.30 h., amb l’última.

Llegir més...

Els dies 19 i 20 de novembre, l’exercici cardiovascular s’apoderarà de la Ciutat Comtal. El CEEB celebrarà dos grans esdeveniments. D’una banda, la primera cursa d’orientació. D’altra banda, la primera cursa de la Challenge de cros escolar de Barcelona, que es desenvoluparà, com ja és habitual, al districte de Sant Martí.

Llegir més...

Web Magic Line 2017

La Challenge de cros escolar ja ha arribat a la Ciutat Comtal. El CEEB ha estrenat un nou cartell protagonitzat per la Mar, ple d’emoció i novetats. Aquesta temporada 2016-2017, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà un total de 8 curses en diferents espais de l’àrea metropolitana.

Llegir més...

L’únic cros que permet contemplar tot el circuit des d’un dels seus punts és el de Sant Andreu. La seva ubicació, prop del riu i la seva forma ovalada permeten tenir una impressió global de l’esdeveniment des d’un punt elevat: el pont que travessa el riu Besòs.

Llegir més...

La novetat del cros de Sant Andreu, l’últim de la temporada, serà una jornada benèfica. La campanya solidària “La fam no fa vacances”, una iniciativa impulsada per quarta vegada consecutiva pels Bancs d’Aliments de Catalunya, estarà present durant la jornada.

Llegir més...

Web La fam no fa vacances

El treball en equip és un dels valors que més destaca en el Cros de Nou Barris, que aquest diumenge, 17 d’abril, a primeres hores del matí, el CEEB prepararà amb l’ajut dels treballadors de la Fundació d’El Consell i de Superacció. Aquests s’ocuparan de la part tècnica del circuit.  La cursa, que se celebrarà de 10.00 a 13.00 h. al Parc Central de Nou Barris.

Llegir més...

Pàgina 1 de 3

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar