La Challenge de cros escolar de Barcelona segueix contribuint a una causa humanitària de rellevància internacional. ADIA, l’ONG d’El Consell, està present en cadascuna de les curses a través d’un stand que ofereix, per un preu simbòlic, caldo solidari als assistents a la cursa.

Llegir més...

Els primers classificats de cada categoria i gènere de la Challenge de cros escolar de Barcelona ja poden fer un bon escalfament per estar a punt el diumenge, 19 de març. Serà la jornada en què se celebrarà la Final Nacional de Cros. Tindrà lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes (Mas Cuní, 43).

Llegir més...

Horaris

Convocatòria

Classificats

Al voltant de 800 atletes van participar el passat diumenge, 5 de març, en el 9è Cros de Ciutat Vella. La cursa va acollir participants de totes les categories escolars i va comptar amb el suport del Districte i l’Associació Esportiva de Ciutat Vella.

Llegir més...

El segon cros més antic de la Challenge està a punt de fer soroll. Diumenge, 5 de març, el Parc de la Ciutadella acollirà l’11a edició de la cursa de Ciutat Vella. Al voltant de 1000 participants de totes les categories escolars competiran durant una jornada plena de ritme, alegria i motivació.

Llegir més...

Al voltant de 700 participants de totes les categories escolars van participar en la 14a edició del cros més antic de la Challenge: el de Les Corts. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat diumenge, 22 de gener, una cursa d’allò més innovadora. El circuit va tenir lloc per primera vegada en un espai diferent de l’habitual durant els darrers anys.

Llegir més...

Aquest any, la cursa més veterana de la Challenge de cros escolar de Barcelona serà també la primera a canviar d’ubicació. Es tracta del Cros de Les Corts, que se celebrarà a la pista d’atletisme de la zona esportiva de la Universitat de Barcelona (Av. Diagonal, 695). La parada de metro més pròxima és Zona Universitària (L3).

Llegir més...

El 14è Cros de Les Corts està a punt d’arribar i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona posa a disposició dels interessats les últimes places per inscriure’s. Durant tot el matí del diumenge, 22 de gener, la Challenge de cros escolar de Barcelona celebrarà una nova edició de la cursa més veterana de totes.

Llegir més...

El fred no va ser un impediment pels participants del Cros de Sants-Montjüic, que van celebrar la segona jornada de la Challenge escolar d’aquesta temporada. Tot va començar el passat diumenge, 18 de desembre, a les 9.00 amb la primera cursa i va finalitzar a les 13.30 h., amb l’última.

Llegir més...

Els dies 19 i 20 de novembre, l’exercici cardiovascular s’apoderarà de la Ciutat Comtal. El CEEB celebrarà dos grans esdeveniments. D’una banda, la primera cursa d’orientació. D’altra banda, la primera cursa de la Challenge de cros escolar de Barcelona, que es desenvoluparà, com ja és habitual, al districte de Sant Martí.

Llegir més...

Web Magic Line 2017

Pàgina 1 de 4

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar