Més de 2000 infants i joves de la ciutat van assistir a una jornada preparatòria extraordinària al Palau blaugrana el passat dimarts, 15 de maig. El primer equip d’handbol del Barça va oferir als assistents escolars un entrenament de portes obertes orientat exclusivament als escolars amb l’objectiu de promocionar l’handbol base a Barcelona.

Llegir més...

La darrera trobada de multiesport del CEEB arribarà al CEM La Mar Bella diumenge, 22 d’abril. Tots aquells pares, mares i participants escolars de P4 a 6è de primària que vulguin gaudir d’una intensa combinació de disciplines esportives podran fer-ho en la quarta trobada d’aquesta temporada.

Llegir més...

Al voltant de 150 nens i nenes de P4 a 6è de primària van gaudir de la segona trobada de multiesport de la temporada. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar diumenge, 28 de gener, una jornada d’allò més divertida que va dividir les pistes del pavelló de La Mar Bella en diferents estacions de tast d’activitats.

Llegir més...

Formar part d’El Consell implica conèixer una nova forma de practicar l’esport a través de la formació i els valors. Una bona manera d’apropar-se a aquest món és a través de les trobades multiesportives que se celebren cada temporada al CEM La Mar Bella (Av. del Litoral, 86-96).

Llegir més...

Inscripcions

L’hoquei adaptat tornarà, per segona edició consecutiva, al CEM La Mar Bella. Concretament, al pavelló: espai on se celebren simultàniament una sèrie d’activitats orientades a persones amb capacitats especials. Infants, joves i adults de totes les edats gaudiran divendres, 1 de desembre, d’una jornada dedicada a l’hoquei adaptat.

Llegir més...

Més de 500 participants formaran part del tast atlètic del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, que se celebrarà dijous, 9 de novembre, al CEM La Mar Bella. La jornada, que començarà a les 10.00 i finalitzarà a les 12.00 h, comptarà amb l’assistència d’infants de 4t i 5è de primària.

Llegir més...

Els infants de P4 a 6è de primària que vulguin gaudir de la primera trobada de multiesport de la temporada 2017-2018 ja poden inscriure’s! Cal tramitar-les a través de la modalitat “Trobades Multiesport” de l’aplicació del CEEB.

Llegir més...

I Trobada de Multiesport

L’esport sobre rodes més frenètic i acrobàtic va aterrar sobre l’Skatepark de La Mar Bella el passat dissabte, 27 de maig, per celebrar la segona jornada del campionat 3styleBCN, una iniciativa impulsada per la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i el Club Skateboard La Mar Bella.

Llegir més...

Resultats Open masculí

Resultats Open femení

Resultats principiants

El passat diumenge, 12 de març, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar la tercera i última jornada de multiesport del curs. Va tenir lloc al CEM La Mar Bella. Més de 100 nens i nenes de primària van practicar un seguit d’esports distribuïts per la pista del pavelló de La Mar Bella.

Llegir més...

Pàgina 1 de 3

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar