El CEM La Mar Bella acull centenars de persones que tenen com a objectiu el títol de Tutor de Joc del CEEB. Actualment, les instal·lacions estan celebrant el curs orientat al bàsquet i al futbol 5. Quan arribi el gener, començaran les sessions enfocades a l’handbol, el voleibol i el futbol 7 i 11.

Llegir més...

Formació Tutors de Joc

A part de les formacions de Tutors de Joc, que se celebren durant aquestes setmanes i al gener al CEM La Mar Bella, el CEEB desenvoluparà de desembre a maig la 5a edició del curs d’esports alternatius. Ho farà al CEIP Brasil (Gran Via, 1108). Aquesta formació, que es dividirà en sessions de tarda de 3 h., està reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

Llegir més...

Curs d'Esports Alternatius

Després de l’èxit obtingut a l’estiu, el CEEB prepara al CEM La Mar Bella una temporada d’hivern plena de sessions d’allò més instructives. En primer lloc, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà l’Escola de Nadal. Durant un seguit de jornades, s’impartirà un curs per obtenir el títol de Tutor Esportiu Escolar.

Llegir més...

Inscripcions Tutor Esportiu

Inscripcions Tutor de Joc

Inscripcions Professors i Mestres

Després d’assistir a la formació de Tutors de Joc durant la setmana passada, els participants que opten al títol del CEEB realitzaran els exàmens teòrics i pràctics, així com una prova física. Del dilluns, 26 de setembre, al divendres, dia 30, un centenar de joves posaran a prova els seus coneixements teòrics i pràctics.

Llegir més...

Un centenar de joves de més de 16 anys estan cursant la formació de tutors de joc del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Diferents nois i noies amb inquietuds de cara al joc net realitzaran, del dilluns, 19 de setembre, al divendres, dia 23, un seguit de sessions didàctiques per convertir-se en un referent de les celebracions esportives del CEEB.

Llegir més...

El Consell  de l’Esport Escolar de Barcelona oferta les seves últimes places de l’Escola d’Estiu. Tots aquells interessats en participar en els Cursos d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE) poden inscriure’s trucant al 935112102 o enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El cost d’inscripció a un CIATE és de 80 € per participant.

Llegir més...

Formacions Tutor Esportiu

Mesos abans de l’arribada de l’estiu, el CEEB comença a preparar-se per oferir activitats esportives escolars de qualitat. Per aquest motiu, ha obert una sèrie de Cursos d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE) amb la intenció d’ensenyar les bases teòriques i pràctiques a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se com a tutors esportius escolars.

Llegir més...

Formacions CEEB

La formació de Tutors de Joc organitzada pel CEEB avança amb bons resultats. Paral·lelament a la formació per a esportistes que s’inicien en aquest camp, es realitzarà una formació per aquells que ja exerceixen com a tutor de joc. Es tracta, per tant, d’una formació de reciclatge.

Llegir més...

El CEEB necessita nous Tutors de Joc per augmentar la qualitat i el volum d’efectius durant l’actual temporada esportiva. Concretament, de les disciplines d’handbol i voleibol. Per aquest motiu, portarà a terme unes intenses jornades formatives a les instal·lacions del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Full d'inscripció

Pàgina 1 de 2

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar