El CEEB engega un curs de monitor esportiu per realitzar en el mínim temps possible i garantint professionalitat màxima. Del dissabte, 30 de juny, al diumenge, 8 de juliol, la Casa de Colònies El Pinatar, ubicada a Gualba, prop del Montseny) acollirà les estades formatives d’enguany.

Llegir més...

Inscripcions

El CEEB va aconseguir l’objectiu proposat en la jornada de tutors de joc de dimecres, 7 de febrer, a l’Escola de les Dominiques de l’Ensenyament. Un seguit de persones vinculades a l'entitat va oferir una gran quantitat de recursos i eines als assistents.

Llegir més...

Ja hi ha places disponibles per inscriure’s a l’Escola de Nadal! El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona obre les portes a la formació per a nous tutors esportius, orientada a personal tècnic voluntari d’activitats esportives dins l’àmbit extraescolar. Es tracta d’un curs semipresencial de 50 hores que es portarà a terme al CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Encara queden places per les modalitats de bàsquet, voleibol, futbol 7 i 11 per a la formació de nous Tutors de Joc. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha arribat al màxim d’inscripcions per a futbol 5, però tots aquells joves i adults interessats a adherir-se al curs encara poden fer-ho en el cas de les altres disciplines.

Llegir més...

La temporada de formació del CEEB engega amb força a partir de l’octubre. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona obre la 6a edició del Curs d’Esports Alternatius. Aquest any, la durada serà major amb un total de 40 h. que corresponen a 8 sessions orientades a diferents disciplines esportives.

Llegir més...

Inscripcions

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona començarà la temporada 2017-2018 amb una fornada de nous Tutors de Joc. A partir del dimarts, 12 de setembre, i fins al divendres, dia 22, La Mar Bella acollirà un intensiu de sessions formatives per a futurs tutors de joc.

Llegir més...

Inscripcions Tutors de Joc

L’escola d’Estiu més didàctica de Barcelona ha obert les seves portes. Totes aquelles persones majors de 16 anys que vulguin formar-se per aprendre a guiar equips o grups d’esportistes ja poden inscriure’s a l’edició d’enguany.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella acull centenars de persones que tenen com a objectiu el títol de Tutor de Joc del CEEB. Actualment, les instal·lacions estan celebrant el curs orientat al bàsquet i al futbol 5. Quan arribi el gener, començaran les sessions enfocades a l’handbol, el voleibol i el futbol 7 i 11.

Llegir més...

Formació Tutors de Joc

A part de les formacions de Tutors de Joc, que se celebren durant aquestes setmanes i al gener al CEM La Mar Bella, el CEEB desenvoluparà de desembre a maig la 5a edició del curs d’esports alternatius. Ho farà al CEIP Brasil (Gran Via, 1108). Aquesta formació, que es dividirà en sessions de tarda de 3 h., està reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

Llegir més...

Curs d'Esports Alternatius

Pàgina 1 de 3

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar