Encara queden places per les modalitats de bàsquet, voleibol, futbol 7 i 11 per a la formació de nous Tutors de Joc. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha arribat al màxim d’inscripcions per a futbol 5, però tots aquells joves i adults interessats a adherir-se al curs encara poden fer-ho en el cas de les altres disciplines.

Llegir més...

La temporada de formació del CEEB engega amb força a partir de l’octubre. El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona obre la 6a edició del Curs d’Esports Alternatius. Aquest any, la durada serà major amb un total de 40 h. que corresponen a 8 sessions orientades a diferents disciplines esportives.

Llegir més...

Inscripcions

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona començarà la temporada 2017-2018 amb una fornada de nous Tutors de Joc. A partir del dimarts, 12 de setembre, i fins al divendres, dia 22, La Mar Bella acollirà un intensiu de sessions formatives per a futurs tutors de joc.

Llegir més...

Inscripcions Tutors de Joc

L’escola d’Estiu més didàctica de Barcelona ha obert les seves portes. Totes aquelles persones majors de 16 anys que vulguin formar-se per aprendre a guiar equips o grups d’esportistes ja poden inscriure’s a l’edició d’enguany.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella acull centenars de persones que tenen com a objectiu el títol de Tutor de Joc del CEEB. Actualment, les instal·lacions estan celebrant el curs orientat al bàsquet i al futbol 5. Quan arribi el gener, començaran les sessions enfocades a l’handbol, el voleibol i el futbol 7 i 11.

Llegir més...

Formació Tutors de Joc

A part de les formacions de Tutors de Joc, que se celebren durant aquestes setmanes i al gener al CEM La Mar Bella, el CEEB desenvoluparà de desembre a maig la 5a edició del curs d’esports alternatius. Ho farà al CEIP Brasil (Gran Via, 1108). Aquesta formació, que es dividirà en sessions de tarda de 3 h., està reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

Llegir més...

Curs d'Esports Alternatius

Després de l’èxit obtingut a l’estiu, el CEEB prepara al CEM La Mar Bella una temporada d’hivern plena de sessions d’allò més instructives. En primer lloc, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà l’Escola de Nadal. Durant un seguit de jornades, s’impartirà un curs per obtenir el títol de Tutor Esportiu Escolar.

Llegir més...

Inscripcions Tutor Esportiu

Inscripcions Tutor de Joc

Inscripcions Professors i Mestres

Després d’assistir a la formació de Tutors de Joc durant la setmana passada, els participants que opten al títol del CEEB realitzaran els exàmens teòrics i pràctics, així com una prova física. Del dilluns, 26 de setembre, al divendres, dia 30, un centenar de joves posaran a prova els seus coneixements teòrics i pràctics.

Llegir més...

Un centenar de joves de més de 16 anys estan cursant la formació de tutors de joc del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Diferents nois i noies amb inquietuds de cara al joc net realitzaran, del dilluns, 19 de setembre, al divendres, dia 23, un seguit de sessions didàctiques per convertir-se en un referent de les celebracions esportives del CEEB.

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar