Categories filles

Els Tutors de Joc del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona viuen tota mena de situacions durant el joc d’un partit d’esports d’equip. Conscient de la seva tasca i compromís a l’hora de reaccionar davant un fet concret, el CEEB celebrarà el dimecres, 7 de febrer, una jornada orientada a la resolució de conflictes.

Llegir més...

El president d’El Consell, Jaume Mora, va mostrar l’agraïment de l’organització davant aquelles persones que porten a terme una tasca necessària durant el dia a dia de la temporada esportiva: els responsables dels comitès i els tutors de joc del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Llegir més...

Els protagonistes de la celebració dels 40 anys del CEEB són, a part del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, els membres de totes les entitats que l’integren. Per aquest motiu, s’ha engegat una nova campanya durant la temporada 2017-2018 a través dels canals de comunicació del CEEB per incrementar la presència a la xarxa.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona se sent orgullós davant la participació d’un dels seus Tutors de Joc en el Campionat Mundial de Femení de futsal de l’AMF 2017. Del diumenge 19 al dissabte 25 de novembre, Samuel Serrano Mata va xiular durant els partits d’aquesta celebració esportiva internacional, que va tenir lloc a Balaguer.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona torna a mostrar entusiasme per la Magic Line, un dels esdeveniments solidaris més destacats de l’any amb el qual estableix molt més que una col·laboració. L’edició 2018 d’aquesta macro-mobilització se celebrarà a Barcelona el diumenge 25 de febrer.

Llegir més...

Web Magic Line

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha donat la benvinguda a un nou padrí: la medallista paralímpica Gema Sevillano. S’ha presentat a la seu d’El Consell, ubicada al CEM La Mar Bella, per signar el diploma d’apadrinament. L’acte s’ha celebrat dimarts, 28 de novembre.

Llegir més...

Més de 5000 persones van assistir el dissabte, 28 d’octubre, a la gran festa esportiva per commemorar els 40 anys del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. El CEM La Mar Bella va acollir de 9.00 a 20.00 h. una jornada poliesportiva on es van celebrar diferents activitats de forma simultània.

Llegir més...

Dissabte, 28 d’octubre, el CEM La Mar Bella acollirà un dels darrers actes de celebració del 40è aniversari del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Es tracta de la festa esportiva que commemorarà les 4 dècades en què el CEEB ha vetllat per la qualitat i el bon creixement de l’activitat física de nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal.

Llegir més...

Horaris Cros

Graella Festa

El CEEB convida a la jornada de commemoració dels seus 40 anys, que tindrà lloc al CEM La Mar Bella,  a tots els nens, nenes, adolescents i joves que fan possible aquesta entitat històrica. La festa, un dels esdeveniments esportius més importants i extraordinaris de l’any, és completament gratuïta.

Llegir més...

Horaris Cros

Graella Festa

Pàgina 1 de 8

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar