Categories filles

El dijous, 19 d’octubre, tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, des de les 18.30 fins a les 19.30 h., un dels actes institucionals més importants d’aquest any. El CEEB, que ja en celebra 40, estarà present en un acte que rendirà un sentit homenatge als centres docents que han donat suport a l’esport base a escala urbana.

Llegir més...

Dissabte, 28 d’octubre, el CEM La Mar Bella acollirà un dels darrers actes de celebració del 40è aniversari del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Es tracta de la festa esportiva que commemorarà aquestes 4 dècades en què el CEEB ha vetllat per la qualitat i el creixement de l’activitat física de nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal.

Llegir més...

Jaume Mora segueix sent el president del CEEB durant 4 anys. La Junta Directiva ha donat per finalitzat el procés electoral amb la presentació duna única candidatura per Mora, que ha exercit com a líder de l'entitat durant els darrers 10 anys. A més a més, la nova Junta presentarà alguns canvis respecte a l'anterior.

Document oficial tancament eleccions 2017

El dijous, 21 de setembre, el vicepresident institucional d’El Consell, Joan Villacampa, va firmar a La Mar Bella la renovació del conveni del servei de fotos de Tomas Tyrpekl, una cobertura a una de les necessitats comunicatives del grup des de ja fa 5 anys.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona obre el procés electoral per escollir Junta Directiva. A continuació, s’exposa el cens provisional i la convocatòria de l’Assemblea General Extraordinària.

Cens electoral definitiu

Convocatòria Assemblea General Extraordinària

“No es tracta de conscienciar sobre un mètode per educar a infants i joves a través de l’esport, sinó que aquests l’interioritzin”. El president d’El Consell, Jaume Mora, va destacar l’àmbit pràctic del treball amb valors que es porta a terme en les diferents entitats del grup El Consell.

Llegir més...

Si hi ha un esdeveniment que mereix emoció i sorpresa a parts iguals és el sopar de cloenda d’El Consell. La gala d’enguany, que es va celebrar el passat dijous, 29 de juny, a la terrassa del bar del CEM La Mar Bella, va ser tot un èxit.

Llegir més...

La temporada del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona finalitza amb una gran satisfacció, però també amb la inquietud de millorar de cara al curs que ve. El passat dimarts, 27 de juny, el CEEB va celebrar, un any més, l’Assemblea general ordinària.

Llegir més...

El passat dimecres, 24 de maig, el Palau de la Generalitat de Catalunya va acollir un dels actes principals de l’aniversari del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Es va celebrar la jornada “40 anys d’un model esportiu propi català”.

Llegir més...

Pàgina 1 de 7

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar