foto gestio conflictes

El passat dimecres 7 de febrer es va dur a terme la sessió de formació per a Tutors de Joc sobre gestió de conflictes.

A l’Escola Dominiques de l’Ensenyament, el psicòleg Pep Marí va dinamitzar la sessió amb l’objectiu de donar eines i estratègies a tot el col·lectiu de Tutors de Joc per afrontar els partits de la competició escolar. Al voltant de 300 persones van poder gaudir de la trobada.

 

Foto2platja

Una nova edició de voleibol platja va aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. El dia 28 de maig a la platja de La Mar Bella va acollir la 1ª jornada. 

Aquesta va estar dividida en sis pistes de joc, 155 participants repartits en 29 equips de diferents entitats del CEEB varen gaudir d'un agradable dia de sol, aigua i sobretot, de voleibol platja, sota la tutorització dels nostres tutors/es de joc.

La competició es va disputar de 9:30 del matí fins les 15h. i varen participar equips de la categoria Aleví fins la categoria Lliga jove. Com a novetat, molts coordinadors i monitors dels propis equips participants, varen disfrutar de la seva pròpia competició d'adults.

Els participants varen rebre el seu pac d'aigües i en finalitzar la jornada un obsequi per a cada participant.

Volem destacar la gran col·laboració de les entitats així com la gran tasca del nostre col·lectiu arbitral.

La propera jornada serà el dissabte 11 de juny de 9:30 a 15h.!

 

fotocopacolegial

 

Un any més, el nostre col·lectiu de tutors de joc de bàsquet col·laboren en l'arbitratge dels partits de la Copa Colegial.

Es tracta d'una eina molt potent per treballar certs valors en partits d'alt grau competitiu. Hi participen equips de Barcelona i rodalies i es diferencien dues categories: cadet masculí i cadet femení.

Pel que fa a la nostra col·laboració, aquesta competició compta amb un arbitratge doble, tant a pista com a la taula, fet diferencial en partits per aquestes categories ja que gairebé mai poden gaudir d'aquest seguiment.

formacio

El passat dimecres 23 i 24 de febrer es va convocar a tot el col·lectiu de tutors de joc a la 1a sessió formativa d'aquesta 2a fase.

Aquesta sessió, dinamitzada pels presidents de cada modalitat esportiva, pretenia corregir i millorar alguns aspectes de la competició;  i també conèixer de primera mà les sensacions que tenen els tutors de joc a les nostres pistes.

tjprovesmodificatEls nostres tutors de joc es posen en forma!

El passat diumenge 2 d'octubre el nostre col·lectiu de tutors de joc va tenir la primera presa de contacte d'aquest curs 2016/17. Els nostres representants davant les entitats que participen a les competicions d'esports col·lectius del CEEB van realitzar les proves d'aptitud física amb un èxit rotund.

A més, van presenciar una sessió formativa on es va informar de les novetats d'aquesta temporada i que podran aplicar des de la primera fase.

Una activitat més per garantir la qualitat que mereix la nostra competició.

semafor

El passat dimecres 16 de novembre es va convocar a una part del col·lectiu de tutors de joc a la primera taula del semàfor de valors.

Aquesta sessió, dinamitzada pel sr. Jaume Mora, president del CEEB, pretenia mostrar l'evolució d'aquest projecte i a la vegada, conèixer de primera mà les sensacions que tenen els tutors de joc envers aquesta iniciativa i l'impacte que està causant en les escoles que participen a la nostra competició.

De cara a la segona fase es tornarà a fer una nova convocatòria de la taula, intentant engegar les noves propostes del projecte.

voleimodificada

Nou rècord d'inscripció per ser tutor de joc del CEEB!

Aquest mes de setembre s'inicien els cursos de formació per a nous tutors de joc de les competicions d'esports col·lectius del CEEB. En aquest cas, futbol sala, bàsquet i voleibol són les modalitats protagonistes, tot i que també s'obriran cursos d'altres modalitats properament, com l'handbol i el futbol 7/11.

Amb un pla de formació actualitzat, s'espera que aquests tutors de joc puguin iniciar la seva tasca per aquesta 1a fase de la competició.

provesapfisicamod

El passat 15 de gener els nostres tutors de joc d'esports col·lectius van realitzar la 2a convocatòria de les proves d'aptitud física.

Aquestes proves serveixen perquè el nostre col·lectiu arbitral segueixi la missió que marca la nostra entitat: l'activitat física i esport com eina de transmissió de valors saludables entre els quals es troben el gaudir d'un bon estat de forma que permeti tenir una millor qualitat de vida.

A més, van assistir a una sessió formativa relacionada amb el funcionament intern que marca la competició del CEEB, a través d'una dinàmica lúdica que van proposar els nostres formadors.

Amb això, esperem que tots els nostres tutors de joc puguin donar el servei que mereixen les entitats participants a les competicions d'esports col·lectius del CEEB.

1516TJBasquetNadal

Nou curs de formació de Tutors de joc de Bàsquet

 De cara a aquesta temporada, el CEEB necessita nous tutors de Joc de Bàsquet per poder augmentar la qualitat i el volum del col·lectiu durant la competició regular de la segona fase.

Us informen de les dates:

Formació Bloc Comú

Dissabte 12 desembre 2015 (9:00h a 15:00h)

Formació Específica (vacances de Nadal)

Dilluns 28 desembre 2015 (10:00h a 14:00h, 16:00h a 18:00h)

Dimarts 29 desembre 2015 (10:00h a 14:00h, 16:00h a 18:00h)

Dimecres 30 desembre 2015 (10:00h a 14:00h, 16:00h a 19:00h)

Proves Físiques

Diumenge 10 gener 2016 (9:00h a 15:00h)

En el cas que volgueu formalitzar la inscripció, podeu descarregar FULL INSCRIPCIÓ i retornar-lo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte i/o aclaració, podeu trucar al telèfon 93 219 32 16

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar