Jornada de quarts de final superada!

Aquest passat cap de setmana, a diferents instal·lacions esportives municipals, es van celebrar els quarts de final de futbol 5 i voleibol corresponents a les fases finals per determinar el campió de Barcelona.

Alegria i tristesa es van barrejar sota un ambient molt bonic, propi de l'estat de la temporada en el qual estem. Sense allunyar-nos de la nostra filosofia continuem treballant per promocionar el nostre model competitiu, sempre amb el paraigües dels valors que volem difondre a través de la competitivitat.

El proper cap de setmana del 10/11 de juny, les semifinals!

 La segona fase de la competició ja ha finalitzat!

El passat cap de setmana va finalitzar la majoria dels grups de la nostra competició regular. Amb els resultats obtinguts, durant aquesta setmana es confeccionaran les fases finals i les trobades de cloenda, les quals es disputaran entre els dies 27 de maig, 10 i 17 de juny.

Com a valoració general, cal felicitar a tots els equips participants, no només pel comportament mostrat sinó també pel gran número de partits disputats.

Recta final amb el premi per tots els equips classificats!

 Aquest diumenge 7 de maig es disputaran les finals de la Copa CEEB, torneig que s'ha desenvolupat des del mes de febrer fins aquest proper cap de setmana i que dona accés a les finals nacionals que organitza la UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya).

El torneig del KO ha comptat amb més de 70 equips, dividits en 3 modalitats esportives: bàsquet, futbol 5 i voleibol.

Per la disputa d'aquestes finals, es comptaran amb dues instal·lacions esportives: Col·legi Padre Damian Sagrats Cors i CEM la Mar Bella. A la vegada, hi haurà arbitratge doble en totes les modalitats. Màxima qualitat per la nostra competició.

Molta sort als equips participants!

 

Quadrant ACB

El dilluns dia 01-05-2017, finalitza la fase de grups de la Lliga Escolar ACB al CEM La Mar Bella.

Us presentem el quadre final de la 2a fase de la competició de la Lliga Escolar ACB, que es disputarà al CEM La Mar Bella els dies 14-05-2017 i el 11-06-2017.

Molta Sort a tots els equips!

Pilar Villanova

Des de el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, estem preparant la V edició del Torneig Femení Multiesportiu Pilar Villanova, que es celebrarà el dia 18-06-2017 de 17 a 21 hores.

El torneig consta de 4 triangulars de categoria Aleví, un per cada modalitat esportiva, BÀSQUET, HANDBOL, VOLEIBOL i FUTBOL 5.

Ja estàn obertes les inscripcions!

 

Finalitza la primera volta de la 2a fase de la competició CEEB amb un balanç molt positiu pel que fa al semàfor de valors.

En aquesta part de la competició, amb tots els partits disputats, s'ha pogut evaluar les actituds dels agents implicats en el joc amb uns resultats prou òptims. Gairebé el 90% dels semàfors són positius, fet esperançador per seguir treballan en la millora de la nostra competició.

A finals de maig podrem veure quina ha sigut l'evolució. Esperem informar-vos d'una millora.

virolai 2

La jornada 3 (26-03-2017) i jornada 4 (02-04-2017) de la Lliga Escolar ACB, es realitzaran a l'Escola Virolai (C. del Portell, 9 (Poliesportiu Virolai))

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, la Liga Endesa ACB i la Federació Catalana de Basquetbol han creat la gran novetat esportiva d’aquest 2017: la Lliga escolar ACB. Després de la presentació oficial, que va tenir lloc al Col·legi Dominiques de l’Ensenyament el passat dijous, 23 de febrer, el CEM La Mar Bella va acollir la inauguració el dia 26.

Llegir més...

Aquest any, centenars de nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal gaudiran d’una gran novetat esportiva. Per primera vegada, la Federació Catalana de Basquetbol, la Liga Endesa i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona han impulsat conjuntament un nou projecte que genera sinergies entre entitats amb una mateixa preocupació vers l’esport i els valors.

Llegir més...

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar