Oberta la inscripció a la competició de platja -
CEEB - Esports de Platja

La temporada d’esports de platja ha conclòs i s’emporta una nova col·lecció de records plens d’emoció i eufòria! El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat dissabte, 11 de juny, l’última jornada d’esports de platja sobre el tram de sorra ubicat just davant de les instal·lacions del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Classificació

Les jornades de platja acostumen a tenir una molt bona acollida per part d’infants i joves disposats a practicar diferents modalitats esportives sobre la sorra de La Mar Bella. No obstant això, el passat diumenge, 5 de juny, el volum de participants va trencar tots els rècords d’assistència.

Llegir més...

Les últimes jornades d’esports de platja estan a punt d’aterrar sobre el tram de platja ubicat davant del CEM La Mar Bella. El diumenge, 5 de juny, al matí, i el dissabte, 11 de juny, a la tarda, se celebraran una sèrie de partits d’allò més refrescants. Les jornades dividiran l’espai en un total de 5 pistes de voleibol i una de futbol.

Llegir més...

Una nova edició d’esports de platja està a punt d’aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. Els dies 22 i 28 de maig i els 5 i 11 de juny la platja de La Mar Bella acollirà una sèrie de jornades d’esports d’equip. Futbol, handbol i voleibol són les disciplines escollides.

Llegir més...

L’arribada del bon temps no tardarà a arribar. Quan aterri sobre Barcelona, el CEEB tindrà a punt una nova edició que trasllada diferents disciplines d’esports d’equip sobre la sorra, just davant del CEM La Mar Bella. Els dies 22 i 28 de maig, 5 i 11 de juny,  se celebraran les jornades esportives d’esports de platja d’enguany.

Llegir més...

L’arribada de la calor afavoreix una de les disciplines més refrescants del CEEB. Durant els mesos de maig i juny, se celebraran les jornades d’Esports de Platja. El tram de sorra que està ubicat just davant del CEM La Mar Bella es convertirà en l’espai idoni per a un total de 4 celebracions d’esports d’equip.

Llegir més...

Amb gran èxit es va tancar la temporada d’esports de platja del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Al voltant de 200 participants van participar en la sisena jornada poliesportiva ubicada en el tram de sorra que hi ha situat just davant del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Classificacions

El tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella va tornar a acollir una esplèndida tercera jornada de voleibol platja. Més de 250 participants de les categories compreses entre alevins i júnior van gaudir d’un acte lúdic i refrescant vora la mar en el qual es van celebrar un total de 38 partits.

Llegir més...

Els esports de platja van ser els grans protagonistes del passat diumenge, 7 de juny, celebrat en el tram de sorra que hi ha ubicat just davant del CEM La Mar Bella. Al llarg de les hores del matí, més de 400 nens i nenes van participar en la quarta jornada poliesportiva de platja.

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar