ÚLTIMA HORA: - Podreu practicar aquest esport a través de les sessions de tast  
CEEB - Korfbal

Una altra gran novetat d’aquest inici de curs tindrà lloc al pavelló i a la pista d’atletisme del CEM La Mar Bella el dimecres, 26 d’octubre. Es tracta de les primeres Olimpíades escolars organitzades pel CEEB. Les afortunades en celebrar-les seran les noies del Col·legi Canigó. Hi assistiran més de 300 escolars d’ESO i primària.

Llegir més...

Aquesta temporada, el korfbal segueix creixent amb força! Compromès amb els esports minoritaris i emergents, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat dimecres, 13 d’abril, el KINS Barcelona 2016, una competició que pretén promocionar aquest fascinant esport d’equip.

Llegir més...

El  15 d'Abril, La Mar Bella acollirà per tercera vegada el Campionat KINS de Barcelona, una cita obligatòria per a tots els amants del corfbol que comptarà amb un total de 20 equips, la xifra més alta de participants des que es va celebrar el primer campionat.

Llegir més...

Benvolguts/es, us presentem la campanya de promoció del Kòrfbal 2015. Degut a l'èxit de participació de la temporada passada, el Consell i la Federació tornen a crear aquest programa en el que es posa a disposició dels centres el material durant 2 mesos, es realitza una sessió magistral al centre i es beca la participació de tots els equips d'aquest centre al Campionat KINS de Barcelona 2015. A continuació us mostrem el cartell per a que pugueu fer difusió al centre.

Cartell Informació

 

El Consell i la Federació Catalana de Kòrfbal han tancat les dates, per a realitzar de nou, les edicions Barcelonina i Nacional del Campionat KINS per a Instituts. La data de realització del Campionat de Barcelona serà el 18 de maç mentre que les finals nacionals seran el dia 15 d'Abril. Més endavant us comunicarem les diverses campanyes de promoció que s'estan preparant al respecte.

Torna el Kòrfbal torna l'emoció !!!

 

 

Benvolguts/es,

Us presentem el díptic de les sessions de tast per a a aquest curs 2014/15.

No us perdeu l'oportunitat de fer que els vostres alumnes gaudeixin de la pràctica esportiva d'esports alternatius!

 

 

La KINS ja ha arribat!

El proper 11 d'Abril es disputa la KINS Barcelona , on tots els instituts del Barcelonès lluitaran per un lloc a la finalíssima KINS Catalunya el dia 25 del mateix mes.

El Consell col·laborarà amb la Federació Catalana de Korfbal per organitzar una nova edició al CEM la Mar Bella, lloc idoni per organitzar una competició com aquesta, on poden haver-hi fins a 4 pistes alhora.

Entorn magnífic perquè tots els participants puguin gaudir d'aquesta festa del Korfbal en companyia d'altres amants d'aquest esport.

No hi dubtis, participa i aconsegueix aixecar la copa de campió!

 

Nova trobada de Shoot-Ball i Korfbal!

En aquesta segona edició, el Korfbal acompanyarà la trobada de Shoot-Ball on tots els participants podran experimentar aquesta modalitat esportiva, a part de disputar els partits del seu esport preferit.

Aquesta, es realitzarà el proper 9 de Març al Cem la Mar Bella de 10:30 a 13:30 hores.

Creiem que pot ser una manera de donar a conèixer aquest esport, organitzant partits d'exhibició de forma gratuïta i tenint com a tutors de joc, persones del món del Korfbal, els quals ensenyaran les nocions bàsiques de l'esport i xiularan els partits.

No dubteu que els vostres esportistes passaran una molt bona estona i quedaran satisfets de l'experiència.

No falleu!

 

 

Darrerament hem publicat diferents circulars en referència als preus i als procediments relacionats amb les assegurances dels esportistes que volen inscriure’s als Jocs Esportius que organitzem. És per això que presentem un resum de les assegurances amb els partes de les mutualitats per anys.

Atentament,

CEEB

 

Participants de l’any 1994 al 1988, Entrenadors, Delegats i Tutors de Joc.

Assegurança: GENERALI Número pòlissa: L6-G-620000132


Participants de l’any 2004 al 1995.

Assegurança: MAPFRE Número pòlissa: 055-1280432933

 

Participants de l’any 2005 al 2009.

Assegurança: GENERALI Número pòlissa: G-L6-620000156

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar