ÚLTIMA HORA: - Podreu practicar aquest esport a través de les sessions de tast  
CEEB - Korfbal

El passat dimecres, 26 d’abril, durant la roda de premsa sobre la participació de l’equip d’El Consell a la Titan Desert, el CEM La Mar Bella també va acollir un altre esdeveniment esportiu d’allò més destacat. El pavelló de la instal·lació va donar cabuda a la KINS Barcelona.

Llegir més...

IMG 0723

Dimecres 5 d' Abril de 15h a 17:30h

Torneig Intercentres KORFBAL

Pavelló del CEM la Mar Bella. (Av. Litoral 86-96, Barcelona)

Els destinataris són els/les alumnes d’ESO i Batxillerat de qualsevol centre educatiu de Barcelona.

La competició es diferencia en 3 categories:

Infantil (1er-2on d’ESO)

Cadet (3er-4rt d’ESO)

Juvenil (1er-2on de Batxillerat)

La inscripció té un cost de 20€ per equip

Recordeu que per formalitzar la inscripció heu d'enviar el full d’inscripció a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

IMPORTANT: 

Dimecres 26 d'Abril de 9h a 14h: KINS BARCELONA al CEM La Mar Bella

En cas de classificació:

Dimecres 24 de Maig: KINS CATALUNYA

 

Una altra gran novetat d’aquest inici de curs tindrà lloc al pavelló i a la pista d’atletisme del CEM La Mar Bella el dimecres, 26 d’octubre. Es tracta de les primeres Olimpíades escolars organitzades pel CEEB. Les afortunades en celebrar-les seran les noies del Col·legi Canigó. Hi assistiran més de 300 escolars d’ESO i primària.

Llegir més...

Aquesta temporada, el korfbal segueix creixent amb força! Compromès amb els esports minoritaris i emergents, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat dimecres, 13 d’abril, el KINS Barcelona 2016, una competició que pretén promocionar aquest fascinant esport d’equip.

Llegir més...

El  15 d'Abril, La Mar Bella acollirà per tercera vegada el Campionat KINS de Barcelona, una cita obligatòria per a tots els amants del corfbol que comptarà amb un total de 20 equips, la xifra més alta de participants des que es va celebrar el primer campionat.

Llegir més...

Benvolguts/es, us presentem la campanya de promoció del Kòrfbal 2015. Degut a l'èxit de participació de la temporada passada, el Consell i la Federació tornen a crear aquest programa en el que es posa a disposició dels centres el material durant 2 mesos, es realitza una sessió magistral al centre i es beca la participació de tots els equips d'aquest centre al Campionat KINS de Barcelona 2015. A continuació us mostrem el cartell per a que pugueu fer difusió al centre.

Cartell Informació

 

El Consell i la Federació Catalana de Kòrfbal han tancat les dates, per a realitzar de nou, les edicions Barcelonina i Nacional del Campionat KINS per a Instituts. La data de realització del Campionat de Barcelona serà el 18 de maç mentre que les finals nacionals seran el dia 15 d'Abril. Més endavant us comunicarem les diverses campanyes de promoció que s'estan preparant al respecte.

Torna el Kòrfbal torna l'emoció !!!

 

 

Benvolguts/es,

Us presentem el díptic de les sessions de tast per a a aquest curs 2014/15.

No us perdeu l'oportunitat de fer que els vostres alumnes gaudeixin de la pràctica esportiva d'esports alternatius!

 

 

La KINS ja ha arribat!

El proper 11 d'Abril es disputa la KINS Barcelona , on tots els instituts del Barcelonès lluitaran per un lloc a la finalíssima KINS Catalunya el dia 25 del mateix mes.

El Consell col·laborarà amb la Federació Catalana de Korfbal per organitzar una nova edició al CEM la Mar Bella, lloc idoni per organitzar una competició com aquesta, on poden haver-hi fins a 4 pistes alhora.

Entorn magnífic perquè tots els participants puguin gaudir d'aquesta festa del Korfbal en companyia d'altres amants d'aquest esport.

No hi dubtis, participa i aconsegueix aixecar la copa de campió!

 

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar