Classificacions de la lliga de bàsquet i futbol 5 - II Torneig de Nadal de bàsquet d'Esport Sense Barreres - 17 de Desembre - Consulteu els horaris -
CEEB - Sense Barreres

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona està a punt d’entrar en el 2017 i d’acomiadar-se d’un 2016 ple d’esdeveniments ludicoesportius amb un mateix denominador comú: la qualitat, els valors i, més concretament, la innovació. El passat dimarts, 20 de desembre, el pavelló del CEM La Mar Bella va tornar a acollir un clàssic.

Llegir més...

La solidaritat, ingredient de l’humanisme, és un dels valors fonamentals del CEEB. Per aquest motiu, El CEM La Mar Bella acollirà el dimarts, 24 de març de 10.00 a 14.00 h., la setena trobada ludicoesportiva d’esports sense barreres. Comptarà amb centenars de participants procedents d’entitats d’educació especial.

Llegir més...

A causa de la previsió de pluja, el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona ha ajornat la setena trobada d'Esports Sense Barreres, que no se celebrarà el dimecres, 11 de maig, sinó el dimarts, 24 de maig.

Després d’una intensa jornada multi-esportiva a les instal·lacions del CEM La Mar Bella, el CEEB pot exclamar: missió complerta! Més de 400 participants procedents d’escoles d’educació especial i ordinària van protagonitzar la sisena trobada d’Esport Sense Barreres.

Llegir més...

sb6

El proper 6 de Maig, el CEM La Mar Bella acull la 6a Trobada Lúdica-Esportiva d'Esport Sense Barreres. Una trobada per a escoles d'educació especial i eduació ordinària (nomès primària). Una gran varietat d'activitats, Hoquei, Korfbal, Slalom, Boccia, Inflables, Frisbee, Pilotes Gegants, Golf, Spiribol, Paracaigudes, Indiaca, Patinets i moltes més!

Consulta les activitats

Informació General

bq lexia

El dia 20 de Desembre celebrarem el II Torneig de Nadal de bàsquet d'Esport Sense Barreres.

Horaris Equips

Cartell

 

sensebrrer

 

La lliga de Futbol 5 agafa força, avui 21 de Novembre s'ha disputat la 2a jornada de la temporada al CEM Bogatell.

Podeu consultar les classificacions a l'espai d'Esport Sense Barreres

 

 

 

Aquesta passada setmana l'escola Lèxia, especialitzada en alumnes amb necessitats especials i habituals col·laboradors d'El Consell, va ser distingida amb el Premi Vila de Gràcia 2014.

 

INFORMACIÓ

 

El torneig de bàsquet inclusiu arriba a la tercera edició i ho fa en un escenari de luxe, l’Arc de Triomf de Barcelona, on s’ubicaran les pistes per fer els partits 3×3 dels equips participants, prop d’una trentena.

Com a les dues primeres edicions, que es van fer al poliesportiu de la Mar Bella i a Cotxeres Borbó a Barcelona, el torneig comptarà amb la participació de jugadors professionals veterans de bàsquet, en aquest cas el Joventut de Badalona, que, juntament amb el Barça, han donat suport a la iniciativa als darrers dos anys. L’equip que es classifiqui per a la final la jugarà contra els veterans de la Penya.

 

El torneig és una iniciativa de la Secció Esportiva (Federació Salut Mental Catalunya, Fòrum Salut Mental i Ademm), que  promou la pràctica del bàsquet entre els usuaris dels serveis comunitaris de salut mental de Catalunya, però també de persones sense trastorn mental, amb l’objetiu que juguin plegats sense cap mena de distinció. Les inscripcions, per tant, estan obertes a tots els aficionats al bàsquet i es poden fer a través del blog del torneig.

 

http://3x3inclusiu.blogspot.com.es/

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar