TAMCAT
 Aquest dissabte 21 d'abril, es va celebrar la cinquena jornada de la lliga escolar de tamborí, coorganitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, la Fundació per l'Esport i l'Educació de Barcelona i la Federació Catalana de Tamborí.

tambori

Aquest dissabte 11 de març, es va celebrar la quarta jornada de la lliga escolar de tamborí, al pavelló de la Marina coorganitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, la Fundació per l'Esport i l'Educació de Barcelona i la Federació Catalana de Tamborí.

Cal destacar, que en aquesta jornada va haver-hi un tast per a pares, on van poder provar l'esport que practiquen els seus fills.

 

tambori

Aquest dissabte 11 de novembre, es va celebrar la primera jornada de la lliga escolar de tamborí, a l'Escola Puigverd coorganitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, la Fundació per l'Esport i l'Educació de Barcelona i la Federació Catalana de Tamborí.

Aquest any, la lliga escolar de tamborí consta de 6 jornades distribuïdes durant l'any; amb 8-10 equips de primària i secundària.

 

El tamborí ja forma part de l’ampli ventall de disciplines que ofereix el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. La millor forma de celebrar-ho és la nova Lliga de tamborí, una jove competició estrenada fa pocs anys que compta amb la participació d’equips juvenils del programa Convivim.

Llegir més...

Amb gran expectació es va celebrar la primera lliga escolar de tamborí coorganitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona i la Federació Catalana de Tamborí. Després d’unes intenses jornades, la competició va arribar a la seva fase final.

Llegir més...

La Fundació d’El Consell segueix creixent. Aquest cop ho aconsegueix potenciant un esport d’equip minoritari, però emergent: el tamborí. Ho ha fet a través d’una nova lliga organitzada pel CEEB en col·laboració amb la Federació Catalana de Tamborí i la FEEB.

Llegir més...

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar