Benvinguts al nou curs 16 17  - Ben aviat actualitzarem tota la informació  - 
CEEB - Bàdminton

Per tercera vegada consecutiva es va celebrar el passat diumenge, 11 de desembre, el 3r Torneig de Nadal orientat al bàdminton. De 9.00 a 15.00 h., el CEM La Mar Bella va dividir el seu pavelló en 16 pistes diferents. Al voltant de 100 participants van competir durant una intensa jornada.

Llegir més...

Tots aquells interessats en participar en el 3r Torneig de Nadal disposen dels últims dies per inscriure’s. El diumenge, 11 de desembre, el CEM La Mar Bella acollirà una nova competició individual de bàdminton. Se celebrarà de 9.00 a 14.30 h., dins el pavelló de les instal·lacions en format “Rei de la pista”.

Llegir més...

Durant les dates de Nadal, el CEM La Mar Bella estarà farcit d’esport escolar, però la diversió nadalenca arriba abans. El diumenge, 11 de desembre, el CEEB celebrarà el 3r Torneig de Nadal de Bàdminton en format “Rei de la pista Individual”. Tots aquells que vulguin combatre el fred abans de les festes, poden fer-ho al pavelló de La Mar Bella a cop de raqueta.

Llegir més...

La temporada d’esports de raqueta del CEEB començarà al CEM La Mar Bella amb l’entusiasme que caracteritza aquesta entitat. El tennis taula i el bàdminton han iniciaran el curs amb un gran nombre de participants escolars. D’una banda, dilluns, 18 de novembre, començarà la fase prèvia de tennis taula, que servirà per conèixer el nivell de cadascun dels participants.

Llegir més...

La disciplina de bàdminton del CEEB ha finalitzat la temporada amb dos grans esdeveniments esportius. Per una banda, el passat dissabte, 21 de maig, es va celebrar al Poliesportiu Can Noguera de La Garriga la Final Territorial de bàdminton, una jornada organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Oriental, la Generalitat de Catalunya i la UCEC.

Llegir més...

Les trobades i el Tió nadalenc de bàdminton no són suficients per al CEEB, que el divendres 22 de gener celebra al CEM La Mar Bella la primera de 6 jornades que estan orientades a descobrir o millorar els coneixements d’aquest gran esport. Es tracta del I Circuit Escolar de Bàdminton del curs.

Llegir més...

Després d’una intensa jornada de futbol 5, el passat 27 de desembre el pavelló del CEM La Mar Bella va acollir una nova edició del Tió de Nadal. Al voltant d’uns 50 participants adults i escolars van jugar una sèrie de triangulars amb un ritme elevat de joc que va despertar un bon esperit de competició.

Llegir més...

CIRCUIT DE BÀDMINTON

 

Una competició de 6 jornades des de gener a juny els divendres a la tarda!

La categoria sènior són els primers en començar el 8 de gener 

i els escolars el 22 de gener, no podeu faltar!

Horari de 18h a 20:30h

Lloc: CEM La Mar Bella (Barcelona)

Calendari

Circuit Sènior

Circuit Escolar

 

 

El CEEB ofereix les últimes places per inscriure’s al Tió de Bàdminton, que se celebrarà el diumenge 27 de desembre. La jornada tindrà lloc al pavelló del CEM La Mar Bella de 9.00 a 14.00 h. Amb la intenció de convertir-la en un esdeveniment esportiu dinàmic, el pavelló es dividirà en una sèrie de pistes.

Llegir més...

Inscripció adults

Inscripció escolars

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar