Torneig de Nadal i circuit escolar de bàdminton - Ben aviat actualitzarem tota la informació Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Treballem per una competció amb valors!
CEEB - Bàdminton

El dissabte, 2 de desembre, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà el 4t Torneig de Nadal de Bàdminton. Tindrà lloc al CEM La Mar Bella, instal·lació col·laboradora d’aquest esdeveniment conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Llegir més...

Inscripcions

badminton barcelona 92

 

Recorda que diumenge dia 28 de maig tens una cita al CEM La Mar Bella!

Vine a celebrar la Festa del Bàdminton i a commemorar el 25è aniversari de les Olimpíades de Barcelona!

La BB '92 és un torneig lúdic on hi té cabuda tothom! Adults, nens, nenes, joves, professionals, amateurs... Oferim una competició individual pels més petits i de dobles pels més grans, una zona lúdica amb infables, bàdminton platja per a tothom, exhibicions, espectacle, premis i moltes més sorpreses que no et pots perdre! Trobaràs tota la informació al nostre apartat de Bàdminton, al desplegable de la BB'92!

 

 

La commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona s’ha convertit en motiu de celebració de diferents esdeveniments organitzats pel grup El Consell. Una de les disciplines més destacades del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona també s’hi ha sumat amb la jornada Bàdminton Barcelona 92.

Llegir més...

Inscripcions nens i joves

Inscripcions adults

Per tercera vegada consecutiva es va celebrar el passat diumenge, 11 de desembre, el 3r Torneig de Nadal orientat al bàdminton. De 9.00 a 15.00 h., el CEM La Mar Bella va dividir el seu pavelló en 16 pistes diferents. Al voltant de 100 participants van competir durant una intensa jornada.

Llegir més...

Tots aquells interessats en participar en el 3r Torneig de Nadal disposen dels últims dies per inscriure’s. El diumenge, 11 de desembre, el CEM La Mar Bella acollirà una nova competició individual de bàdminton. Se celebrarà de 9.00 a 14.30 h., dins el pavelló de les instal·lacions en format “Rei de la pista”.

Llegir més...

Durant les dates de Nadal, el CEM La Mar Bella estarà farcit d’esport escolar, però la diversió nadalenca arriba abans. El diumenge, 11 de desembre, el CEEB celebrarà el 3r Torneig de Nadal de Bàdminton en format “Rei de la pista Individual”. Tots aquells que vulguin combatre el fred abans de les festes, poden fer-ho al pavelló de La Mar Bella a cop de raqueta.

Llegir més...

La temporada d’esports de raqueta del CEEB començarà al CEM La Mar Bella amb l’entusiasme que caracteritza aquesta entitat. El tennis taula i el bàdminton han iniciaran el curs amb un gran nombre de participants escolars. D’una banda, dilluns, 18 de novembre, començarà la fase prèvia de tennis taula, que servirà per conèixer el nivell de cadascun dels participants.

Llegir més...

La disciplina de bàdminton del CEEB ha finalitzat la temporada amb dos grans esdeveniments esportius. Per una banda, el passat dissabte, 21 de maig, es va celebrar al Poliesportiu Can Noguera de La Garriga la Final Territorial de bàdminton, una jornada organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Oriental, la Generalitat de Catalunya i la UCEC.

Llegir més...

Les trobades i el Tió nadalenc de bàdminton no són suficients per al CEEB, que el divendres 22 de gener celebra al CEM La Mar Bella la primera de 6 jornades que estan orientades a descobrir o millorar els coneixements d’aquest gran esport. Es tracta del I Circuit Escolar de Bàdminton del curs.

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar