Benvinguts al curs 2017-18!! - Propera cursa d'orientació 7 d'abril a Montjuic - V edició del Circuit Barcelona Orientació - Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Curses d'Orientació

Els esportistes més atents ja poden preparar-se per la 5a cursa d’orientació d’aquesta temporada. Dissabte, 7 d’abril, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà a Montjuïc la pròxima prova del curs.

Llegir més...

Amb grans expectatives van assistir infants i joves a la segona cursa d’orientació d’aquesta temporada i el resultat va ser, segons van afirmar, més que satisfactori! El passat dissabte, 27 de gener, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar per primera vegada una cursa d’orientació a Sant Cugat del Vallès.

Llegir més...

croquis sant cugat

Aquest dissabte, 27 de gener, és la 2a Cursa d'Orientació a Sant Cugat del Vallès.

Apunta't! És una bona oportunitat per poder conèixer aquesta ciutat!

Per arribar al punt de trobada ho pots fer en transport públic, agafant els Ferrocarrils Catalans que surten de Pl. Catalunya. Hauràs de baixar a la parada SANT CUGAT, i tot just sortint de l'estació estarà el punt de trobada.

La primera sortida és a les 10h i l'última serà a les 12h. No t'oblidis d'inscriure't, si encara no ho has fet, a través del nostre aplicatiu.

https://ceeb.playoffinformatica.com/FormLogin.php?accio=logout

Cada temporada, la disciplina de curses d’orientació sorprèn amb alguna novetat. Fa dos anys, una de les proves de competició es va celebrar al Zoo de Barcelona. Aquest 2018, el CEEB visitarà Sant Cugat del Vallès per desenvolupar el segon circuit del curs el dissabte, 27 de gener.

Llegir més...

Gairebé 300 corredors i corredores de totes les categories escolars van participar dissabte, 25 de novembre, a la primera prova del 5è Circuit Barcelona Orientació, que se celebrarà durant la temporada 2017-2018. En aquesta ocasió, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona es va traslladar al barri de Gràcia.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha trobat, a través de les curses d’orientació, l’ocasió idònia per combinar l’esport amb el reconeixement del passat històric i cultural de la ciutat. La prova del dissabte, 25 de novembre, és un bon exemple! Se celebrarà al barri de Gràcia.

Llegir més...

La cursa celebrada el 28 d’octubre durant la festa esportiva dels 40 anys del CEEB va ser l’inici triomfal de la temporada d’aquesta fascinant disciplina cardiovascular. El dissabte, 25 de novembre, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà la següent.

Llegir més...

La Mar Serrallonga, col·laboradora del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, va participar el 18 i 19 de juny en una de les competicions de relleus més importants del món: Jukola.

Llegir més...

Pàgina 1 de 5

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar