Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Ben aviat actualitzarem tota la informació Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Gimnàstica Estètica

1a Fase Estetica

El passat 3 de març, al Pavelló de la Mar Bella, es va donar inici a la temporada de Gimnàstica Estètica de Grup 2018, amb la celebració de la 1a Fase.

Durant aquesta primera jornada es va poder gaudir dels exercicis de 24 grups, amb un total de 192 gimnàstes, que van fer de la tarda de dissabte tot un espectacle!

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat mes de maig van finalitzat totes les competicions de gimnàstica d’aquest curs 2016/17.

Més de 2700 gimnastes de les quatre modalitats que organitzem al CEEB: Artística, Rítmica, Estètica de Grup i Trampolí, han participat aquest curs amb nosaltres.

Des de fa cinc anys al CEEB augmenta una mitjana de 280 participants cada any, un fet que ens omple d’orgull i ens anima a seguir treballant i millorant les nostres competicions per tal de continuar ajudant a créixer aquestes disciplines tant belles i alhora tant sacrificades.

                                                                            

La gimnàstica ha tornat a brillar en un dels moments més destacats de la temporada esportiva del CEEB. El passat cap de setmana, centenars de petites i joves gimnastes van competir en les respectives segones fases de competició.

Llegir més...

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

Alguns dels esports individuals del CEEB també han arribat a la seva última celebració de la temporada esportiva escolar. El passat cap de setmana, 28 i 29 de maig, el pavelló del CEM La Mar Bella va acollir la tercera fase i les finals tant de gimnàstica artística com de gimnàstica estètica de grup.

Llegir més...

La Copa del Món de Gimnàstica Estètica Barcelona 2016 ja és un record: un dels millors d’aquesta temporada. El CEEB va celebrar durant els dies 5, 6, 7 i 8 de maig, el pavelló del CEM La Mar Bella va acollir a més de 1000 participants internacionals en un esdeveniment que ha quedat gravat dins la història d’El Consell.

Llegir més...

Read  in english

Després d’unes intenses setmanes de treball, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha inaugurat una de les competicions regulars més importants de la temporada: La Copa del Món de Gimnàstica Estètica de Grup Barcelona 2016. Aquest gran esdeveniment arriba a la seva 9a edició.

Llegir més...

Read in english

Web CMGE

Queden pocs dies per la gran celebració de gimnàstica estètica de grup d’enguany i el CEEB ja ho té tot a punt. Els dies 5, 6, 7 i 8 de maig, les instal·lacions del CEM La Mar Bella es convertiran en l’escenari històric que donarà cabuda a la nova Copa del Món Barcelona 2016.

Llegir més...

Read in english

Copa del Món Barcelona 2016

El pavelló del CEM La Mar Bella va acollir el passat dissabte, 30 d’abril, la segona fase de gimnàstica estètica de grup: un esdeveniment idoni per escalfar motors abans de la gran celebració anual d’aquesta disciplina esportiva: la Copa del Món Barcelona 2016. El CEEB va presentar durant tot el matí i la tarda a més de 400 ballarines.

Llegir més...

Copa del Món Barcelona 2016

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar