Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Aquest dissabte i diumenge comença la gim. Rítmica Individual! Treballem per una competició amb valors! NOU: 3a fase rítmica individual- 17 i 18 de març -
CEEB - Gimnàstica Rítmica

Gimnastes de totes les categories escolars, des de les més petitones de la prebenjamí fins a les més veteranes de la sènior, van estrenar la competició de conjunts de gimnàstica rítmica d’aquesta temporada el passat dissabte, 14 d’abril.

Llegir més...

Les participants de gimnàstica rítmica ja gaudeixen en aquesta temporada esportiva dels productes exclusius de Rítmic BCN. Gràcies a l’acord de col·laboració entre el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i l’entitat, totes les competicions de rítmica, tant individual com de conjunts, disposaran d’un ‘stand’ propi.

Llegir més...

Fins a 450 participants de totes les categories escolars van competir en la segona fase individual de gimnàstica rítmica els dies 17 i 18 de febrer. Les jornades, que van durar tot el cap de setmana, es van celebrar com ja és habitual al pavelló del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Més de 450 esportistes van participar en un dels esdeveniments d’esports individuals del CEEB que genera més expectativa: la gimnàstica! En aquest cas, es va estrenar la fase individual de la rítmica amb dues intenses jornades orientades als nivells A, B i C.

Llegir més...

Recull imatges (TT Fotos)

 

El passat mes de maig van finalitzat totes les competicions de gimnàstica d’aquest curs 2016/17.

Més de 2700 gimnastes de les quatre modalitats que organitzem al CEEB: Artística, Rítmica, Estètica de Grup i Trampolí, han participat aquest curs amb nosaltres.

Des de fa cinc anys al CEEB augmenta una mitjana de 280 participants cada any, un fet que ens omple d’orgull i ens anima a seguir treballant i millorant les nostres competicions per tal de continuar ajudant a créixer aquestes disciplines tant belles i alhora tant sacrificades.

                                                                            

La gimnàstica ha tornat a brillar en un dels moments més destacats de la temporada esportiva del CEEB. El passat cap de setmana, centenars de petites i joves gimnastes van competir en les respectives segones fases de competició.

Llegir més...

Després de mesos d’esforç i motivació, les petites i joves participants de gimnàstica rítmica ja han completat la temporada de la categoria individual. Durant tres intenses fases han demostrat el resultat final de tota la dedicació que li han dedicat a aquest fascinant esport.

Llegir més...

A la segona fase de competició de gimnàstica rítmica individual només li queda per celebrar la fase final de tots els seus nivells: un dels moments més esperats de la temporada de les petites i joves gimnastes del CEEB.

Llegir més...

Si hi ha una cosa que destaca en les competicions de gimnàstica del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és que es s desenvolupen dins l’horari previst, de forma puntual i amb bon ritme. El CEEB va iniciar el passat diumenge, 5 de febrer, la primera fase de gimnàstica rítmica individual. La jornada va ser un èxit.

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar