Ja teniu penjada la classificació provisional del SEMÀFOR DE VALORS  - Treballem per una competició amb valors!  - 
CEEB - Gimnàstica Rítmica

La gimnàstica ha tornat a brillar en un dels moments més destacats de la temporada esportiva del CEEB. El passat cap de setmana, centenars de petites i joves gimnastes van competir en les respectives segones fases de competició.

Llegir més...

Després de mesos d’esforç i motivació, les petites i joves participants de gimnàstica rítmica ja han completat la temporada de la categoria individual. Durant tres intenses fases han demostrat el resultat final de tota la dedicació que li han dedicat a aquest fascinant esport.

Llegir més...

A la segona fase de competició de gimnàstica rítmica individual només li queda per celebrar la fase final de tots els seus nivells: un dels moments més esperats de la temporada de les petites i joves gimnastes del CEEB.

Llegir més...

Si hi ha una cosa que destaca en les competicions de gimnàstica del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és que es s desenvolupen dins l’horari previst, de forma puntual i amb bon ritme. El CEEB va iniciar el passat diumenge, 5 de febrer, la primera fase de gimnàstica rítmica individual. La jornada va ser un èxit.

Llegir més...

Gener és època de gimnàstica. El passat cap de setmana, dissabte 28 i diumenge 29, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va iniciar l’espectacular primera fase de gminàstica rítmica individual. Es va celebrar, com ja és tradició, al pavelló del CEM La Mar Bella, que es va omplir de gom a gom de pares, mares i familiars.

Llegir més...

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

138 conjunts! Aquest és el total de participants que es va registrar en la primera fase de competició de conjunts de gimnàstica rítmica, el passat dissabte 12 de març a les instal·lacions del CEM La Mar Bella. Un nou rècord que, amb 8 conjunts més que l’any passat, denota el creixement de participació esportiva del CEEB.

Llegir més...

Centenars de gimnastes de totes les categories escolars es preparen per a un esdeveniment que no pot faltar al calendari del mes de març. Després d’una primera fase de competició individual impressionant, el CEEB celebrarà la primera fase de conjunts: un esdeveniment igualment espectacular!

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar