Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Ben aviat actualitzarem tota la informació Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Natació Artística

Més de 600 nedadores van protagonitzar la gran trobada final de natació artística, celebrada dissabte, 2 de juny, a la instal·lació de les piscines Bernat Picornell. Dividida en 4 torns de matí i tarda, la jornada, orientada a totes les categories i nivells escolars, va comptar amb un seguit d’exhibicions coreografiades d'allò més espectaculars.

Llegir més...

Les grades del pavelló de la Piscina Sant Jordi es van omplir de gom a gom durant el Campionat escolar de figures i rutines tècniques. Aquesta segona jornada, que es va celebrar el passat dissabte, 11 de març, va batre el rècord de participació.

Llegir més...

El CEEB va celebrar el passat dissabte, 25 de febrer, la primera jornada de Figures i Rutines Tècniques. Al voltant de 400 nenes i joves de les categories B i C (infantil, cadet, juvenil i junior) van competir amb entusiasme i esforç.

Llegir més...

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

Els esports més poètics del CEEB s’acomiaden també de la temporada 2015-2016. El passat dissabte, 4 de juny, es va celebrar la festa de cloenda de natació sincronitzada amb una gran trobada d’exhibició. Al voltant de 500 nedadores van participar en un ambient d’amistat i diversió.

Llegir més...

Un tret de la natació sincronitzada és que agrupa més participants de secundària que no pas de primària, a diferència de la gimnàstica rítmica, per exemple, on acostuma a haver-hi un major volum d’esportistes petites. El passat dissabte 12 de març, les participants de secundària de la primera fase de sincronitzada van adquirir tot el protagonisme.

Llegir més...

A part de l’increment de participants de les trobades de Menuts i Menudets, el CEEB també ha registrat un notable augment d’inscripcions pel que fa als esports individuals. Concretament, en l’àmbit de la natació sincronitzada. Ho demostra el fet que la primera fase de Figures i Rutines Tècniques es divideixi en dues jornades.

Llegir més...

Dijous dia 22 d'octubre a les 19:30 a la sala de formació del CEM La Mar Bella.

Reunió d'inici de curs on farem valoració i consensuarem noves propostes de millora.

Per a totes les entitats participants!

 

 

 

 

 

Amb un gran nombre de grups participants es va celebrar l’exhibició final de natació sincronitzada del CEEB. El passat dissabte, 13 de juny, les piscines olímpiques Bernat Picornell van acollir un total de 61 grups integrats per més de 500 nedadores de totes les categories.

Llegir més...

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar