Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Ben aviat actualitzarem tota la informació Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Patinatge Artístic

1r Pas Nivell 7a jornada

El passat 18 de febrer es va celebrar la 7a jornada del 1r Pas de Nivell.  

Van participar 85 patinadors i patinadores de les entitats: CEB - CPA CERCS, Col·legi SAFA Horta, Col·legi Scala Dei i Fundació - Escola Lleó XIII.

Seguim rodant...!!

 

 

 

 

1r Pas Nivell 3a 4a 5a 6a

Durant els dies 10 i 11 de febrer s'han celebrat la 3a, 4a, 5a, i 6a jornades del 1r Pas de Nivell.

Un total de 292 participants han patinat durant aquest cap de setmana al Pavelló Francisco Calvo, procedents de les entitats: CE Vincit-Provençalenc, Escola Carlit (AE L'Eixample), Escola Pràctiques 2 (AE L'Eixample), Escola Sant Gregori (AE L'Eixample), AE Bon Pastor, AEFS Arrels, Escola Regina Carmeli, AFA IES Valldemossa, Escola Antoni Balmanya (FPC CET 10), Escola Catalonia AMPA, Fundació Privada Catalana CET 10, Club Patí Passió Sobre Rodes, Club Patinatge Artístic Poblenou, Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia (Tibidabo) i Escola Ramón Llull.

Seguim rodant...!!

 

 

 

 

El patinatge ja ha començat! El passat diumenge, 4 de febrer, 146 participants de totes les categories i nivells van competir en dues intenses jornades. Una al matí i una altra a la tarda. Es van celebrar en el ja tradicional espai de competicions de patinatge del CEEB: el Pavelló Municipal Francisco Calvo.

Llegir més...

1r Pas Nivell Jor 1 2

El passat diumenge 4 de febrer va engegar la temporada de Patinatge Artístic amb la celebració de les dues primeres jornades del 1r Pas de Nivell.

Aquest curs participaran al 1r Pas de Nivell 1.000 patinadors i patinadores!! 150 participants més respecte a la temporada passada!!

Durant les jornades d'aquest cap de setmana, van participar 146 patinadors i patinadores de les següents entitats: AEE Institut Icària (FPC CET 10), CE La Salle Gràcia, Escola Bogatell (FPC CET 10), Escola Els Llorers (AE L'Eixample), Escola Joan Miró (AE L'Eixample), Escola Thau, Escola Diputació - TEAM, Escola IPSE, Escola La Farigola del Clot (FPC CET 10) i Institut Viladomat - TEAM.

Seguim rodant...!!

 

 

 

 

Curs Rerciclatge Patinatge Artstic 2018

Com ja és costum, aquesta temporada 2017-18, el nostre Comitè de Valoració de Patinatge Artístic ha assistit al curs de reciclatge celebrat durant els dies 13 i 14 de gener, impartit per David Dalmau, jutge internacional i membre del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic del CEEB.

El curs constava de 15 hores distribuides en una part teòrica impartida en una de les aules de formació del CEM La Mar Bella i, una altra de pràctica en viu de les modalitats d'Individual i d'Interescoles, celebrada al Pavelló Municipal Francisco Calvo.

 

Els participants de patinatge artístic del CEEB estan a punt d’arribar a la meitat del transcurs de proves de pas de nivell individual. El passat cap de setmana es van celebrar les jornades 4 i 5 de la temporada i en queden 6 per finalitzar-la.

Llegir més...

El patinatge artístic està a punt de ressorgir en plena temporada esportiva del CEEB. A partir del cap de setmana dels dies 11 i 12 de febrer, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona iniciarà el pas de nivell de la categoria individual de patinatge artístic. Aquest esdeveniment es prolongarà durant els dies 19, 25 i 26 de febrer i finalitzarà el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Llegir més...

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

Després d’una intensa temporada de patinatge artístic, el CEEB va celebrar una gran novetat dins aquesta fascinant disciplina artística. Es tracta de la primera jornada de patinatge de grup d’Interescoles. També es tracta de l’última competició escolar d’aquest curs.

Llegir més...

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar