ÚLTIMA HORA: - NOVA DATA: 3a Competi del circuit 3StyleBCN. 28/05/2016 al Skatepark Via Favència!  
CEEB - Skate

Dues de les grans novetats d’aquest darrer curs 2015-2016 ha estat, sens dubte, les celebracions de la disciplina de skateboard i la Trobada Nacional de Multiesport. Per una banda, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha desenvolupat conjuntament amb l’Espai Jovecardí, el Kasal de Joves Roquetes, la Fundació d’El Consell i l'Ajuntament de Barcelona.

Llegir més...

La competició d’skateboarding 3stylebcn segueix creixent després de celebrar una segona jornada d’allò més positiva. La primera va acollir un bon nombre de patinadors i patinadores de diferents categories a l’Skatepark de Les Corts. Aquesta vegada, la competició va tenir lloc a l’Skatepark de La Mar Bella, just al costat de la seu del CEEB i de la FEEB.

Llegir més...

Després de l’èxit obtingut en la primera jornada de la competició Skate 3stylebcn, inaugurada a Les Corts sota el lema d’Instagram “skortsordie”, el CEEB i la FEEB es preparen per a la segona! L’inconfusible so de les rodes picant contra el terra i rodant sobre l’espai urbà tornaran a apoderar-se d’un esdeveniment de primer nivell.

Llegir més...

Al voltant de 60 joves van formar part, el passat dissabte 12 de març, de la primera jornada de la Competició 3styleBCN! L’esport més “cool” va sorprendre a participants i espectadors durant un esdeveniment que va durar matí i tarda. La jornada va començar a les 12.00 h. i no va finalitzar fins les 20.00 h.

Llegir més...

A part de trampolí, natació, dansa i esports d’equip, aquest  també serà un cap de setmana sobre rodes. Ho serà gràcies a un dels esports més “cool” i urbans de tot el repertori que oferta el CEEB: l’skateboarding. Dissabte, 12 de març, se celebrarà la primera de les tres jornades de la Competició 3 Style Barcelona.

Llegir més...

El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona ja disposa d'una nova data. El dissabte 12 de març se celebrarà la primera jornada de la Competició Skate 3 Style BCN, després que el passat cap de setmana quedés anul·lada a causa de la pluja. El mal temps no serà un impediment per la realització d'aquest gran esdeveniment d'esport urbà.

Aquest passat cap de setmana va inaugurar-se la Campanya de Patis Oberts a les escoles, projecte am el que el Consell col·labora. En aquesta ocasió, l'Skate va ser la dinamització dels patis oberts de l'escola Jovellanos i l'institut Ferran Tallada. Anirem informant de les noves dinamitzacions conforme en tinguem notícia.

El CEEB torna a col·laborar en la campanya de Patis Oberts a les Escoles, en aquest cas a l'Institut Ferran Tallada, vine a gaudir de l'Skate de manera gratuïta diumenge de 11.15h a 13h.

Un matí sobre rodes !!!!

 


Durant els mesos de maig i juny el Consell, de la mà de l'entitat Ungravity especialitzada en aquests esdeveniments, s'han celebrat les dues jornades de competició de la temporada d'skate dins del Consell.


INFORMACIÓ

Pàgina 1 de 2

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar