Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Ben aviat actualitzarem tota la informació Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Trampolí

Els esportistes de l’Escola de La Mar Bella, participants en les competicions de la disciplina del CEEB, han viscut durant els darrers dies el reconeixement que mereixen! Els petits i joves saltadors i saltadores van recollir dimecres, 13 de juny, el seu primer premi del Semàfor de Valors del CEEB.

Llegir més...

 

El passat mes de maig van finalitzat totes les competicions de gimnàstica d’aquest curs 2016/17.

Més de 2700 gimnastes de les quatre modalitats que organitzem al CEEB: Artística, Rítmica, Estètica de Grup i Trampolí, han participat aquest curs amb nosaltres.

Des de fa cinc anys al CEEB augmenta una mitjana de 280 participants cada any, un fet que ens omple d’orgull i ens anima a seguir treballant i millorant les nostres competicions per tal de continuar ajudant a créixer aquestes disciplines tant belles i alhora tant sacrificades.

                                                                            

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

La pàgina web del CEM La Mar Bella posa a disposició dels usuaris interessats les últimes places per inscriure’s a l’activitat de trampolí. Tots aquells nens i nenes nascuts el 2009, 2010 i 2011 encara poden agregar-se a aquesta fascinant disciplina acrobàtica.

Llegir més...

El passat dijous, 30 de juny, a la tarda, el pavelló del CEM La Mar Bella va donar cabuda, una edició més, a la gran festa de fi de curs de trampolí. La celebració, orientada a tancar la temporada esportiva, va ser el millor punt final a la temporada 2015-2016. L’acte va comptar amb la participació de nens, nenes i joves escolars.

Llegir més...

La temporada de trampolí comença amb força per deixar clar que és un esport tan important com qualsevol altre. Aquest any, com a novetat, s’ha afegit un club més al rànquing de participants. Es tracta de l’Associació Esportiva Santa Eulàlia (AESE).

Llegir més...

Les paraules de Jaume Mora, president del CEEB, en el sopar de cloenda d’aquesta temporada tornen a sortir a la llum: “l’entitat segueix creixent”. Ho demostra l’ampliació d’horaris i grups de bàdminton i trampolí, les dues disciplines que posseeixen una escola pròpia dins de La Mar Bella.

Llegir més...

 

Ha començat la temporada de Trampolí!

Aquest passat diumenge, dia 15 de febrer, el CEM La Mar Bella durant el matí va acollir la Trobada de Trampolí.

Una jornada ideal per iniciar la temporada.

L’exhibició ha comptat amb més d’un centenar de participants amb l'objectiu de provar els aparells, conèixer a nous companys i sobretot, gaudir del seu esport.

Van participar les escoles i entitats que mai es perden una cita amb aquesta petita però consolidada modalitat esportiva: el CEM Bac de Roda, l’Escola Pere IV i l’Escola La Caixa, totes elles de CET 10, El Gimnàs Yawara, Col·legi Jesús Maria i CEM La Mar Bella.

Ara, toca preparar-se de valent per les properes competicions!

 

 

 

Começarem la nova temporada 2014 2015 amb la TROBADA D'INICIACIÓ,

la millor jornada per trencar el gel abans de la primera competició.

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar