Ajuntament de Barcelona                               

ACTIVITATS DIRIGIDES

  Actualment oferim tres activitats dirigides:

   

  SYNRGY FIT

   

  SYNRGY FIT és una activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L'activitat es fa a les estructures Synergy Bluesky de la pista d’atletisme del complex esportiu. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament. Una molt bona alternativa d’entrenament a l’aire lliure.

  Les sessions es fan els dimarts i dijous, de 18:10h a 19h.

   

   

  SNERGY RUN

   

  El SNERGY RUN és una activitat de tonificació de la musculatura específica del corredor i també de la musculatura compensatòria per tal d'evitar lesions. A través d'un sistema d'entrenament per estacions a l'aire lliure amb material funcional.

  Aquesta activitat té com a objectius principals treballar la força a nivell funcional per millorar i optimitzar la força-ressistència en el corredor i el treball específic per evitar lesions i descompensacions musculars.

  Les sessions, que tenen una durada d'1 hora, es fan els dimarts i dijous, de 19h a 20h a les estructures Synrgy Bluesky situades a la pista d'atletisme del nostre complex esportiu.

   

   

  MARXA NÒRDICA

   

  La MARXA NÒRDICA és una activitat física saludable, apta per a tots els públics, que es basa en caminar amb bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat. Amb la tècnica correcta es pot arribar a treballar el 90% de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular, a diferència de caminar normal, on només es treballa un 30% de la musculatura.

  Les sessions, que tenen una durada d'1 hora, es fan els dilluns i dimecres, de 17h a 18h, de 18h a 19h i de 19h a 20h, i alguns dissabtes del mes (consultar prèviament), de 9h a 10h.

  A més, també oferim sessions de 3 hores alguns diumenges de cada mes, en horari de 9h a 12h.

  Us animem a tots a que vingueu a provar-les gratuïtament, sense cap compromís.

   

   

  Us recordem que les activitats dirigides estan incloses a la quota d’abonament dins del vostre horari. En cas que no estigueu abonats a la instal·lació, consulteu els preus al nostre centre.

  Podeu demanar informació de l’oferta al CEM La Mar Bella i també ens podeu fer propostes per a noves activitats dirigides, a través de l’adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de la web www.cemmarbella.cat, i també a través de les nostres xarxes socials @elconsell.


  CEM La Mar Bella

  Read 1248 times Last modified on Dilluns, 09 abril 2018 16:53