Ajuntament de Barcelona                               

ACTIVITATS DIRIGIDES

  Actualment oferim dues activitats dirigides:

   

  SYNRGY FIT

   

  SYNRGY FIT és una activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L'activitat es fa a les estructures Synergy Bluesky de la pista d’atletisme del complex esportiu. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament. Una molt bona alternativa d’entrenament a l’aire lliure.

  Les sessions es fan els dimarts i dijous, de 18:10h a 19h.

  MARXA NÒRDICA

  La MARXA NÒRDICA és una activitat física saludable, apta per a tots els públics, que es basa en caminar amb bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat. Amb la tècnica correcta es pot arribar a treballar el 90% de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular, a diferència de caminar normal, on només es treballa un 30% de la musculatura.

  Les sessions, que tenen una durada d'1 hora, es fan els dilluns i dimecres, de 17h a 18h, de 18h a 19h i de 19h a 20h, i alguns dissabtes del mes (consultar prèviament), de 9h a 10h.

  A més, també oferim sessions de 3 hores alguns diumenges de cada mes, en horari de 9h a 12h.

  Us animem a tots a que vingueu a provar-les gratuïtament, sense cap compromís.

   

  Us recordem que les activitats dirigides estan incloses a la quota d’abonament dins del vostre horari. En cas que no estigueu abonats a la instal·lació, consulteu els preus al nostre centre.

  Podeu demanar informació de l’oferta al CEM La Mar Bella i també ens podeu fer propostes per a noves activitats dirigides, a través de l’adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de la web www.cemmarbella.cat, i també a través de les nostres xarxes socials @elconsell.


  CEM La Mar Bella

  Read 555 times Last modified on Dimecres, 07 Març 2018 15:45