Ajuntament de Barcelona                               

Dimarts, 04 Setembre 2018 11:34

Torsten Berg i Rafael Lucas visiten La Mar Bella

    Dos dels organitzadors dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 van visitar el passat divendres, 31 d'agost, el CEM La Mar Bella. El danès Torsten Berg, delegat tècnic del Badminton World Federation, i Rafael Lucas, president de la Federació Catalana de Bàdminton, van reunir-se amb el director de la instal·lació, Santi Lombarte, per recórrer els diferents espais, bona part dels quals s'ha renovat i rehabilitat recentment.

    Berg i Lucas també van conèixer l'Escola de Bàdminton de La Mar Bella i es van informar sobre la pedrera de jugadors i jugadores de la instal·lació, un equip de nenes, nens i joves amb un llarg futur de competició dins aquesta fascinant disciplina.

    Del 28 d'agost al 2 de setembre, el CEM La Mar Bella va estar a punt de convertir-se en la seu del Barcelona World Tour Spain Masters, però, a causa de la necessitat de rehabilitació de la coberta, aquest gran esdeveniment es va celebrar finalment al Pavelló Olímpic Vall d'Hebrón, on van participar els millors jugadors i jugadores de bàdminton del món. La pròxima data del Spain Masters serà al febrer i tornarà a desenvolupar-se a Barcelona.

     

    Read 238 times