Ajuntament de Barcelona                               

Noticies

Aquest any, el CEM La Mar Bella acollirà un dels grans actes de reconeixement de l’esport català: la Nit dels Campions. Aquest esdeveniment, que se celebra en diferents punts del territori, premia l’esforç dels primers classificats de la lliga 2016-17.

Llegir més...

Aquest any, els alumnes de bàdminton del CEM La Mar Bella han aconseguit, amb l’esforç dels seus monitors i monitores, que l’Escola d’aquesta instal·lació ocupi un lloc de referència a escala nacional. El passat dissabte, 20 de maig, un grup d’esportistes de La Mar Bella va participar a la Final territorial de Bàdminton.

Llegir més...

Amb les estructures i espais d’entrenament que ha estrenat, el CEM La Mar Bella ha posat a disposició dels usuaris de la instal·lació una nova figura professional al seu abast. Es tracta d’un entrenador personal i monitor d’activitats dirigides.

Llegir més...

La Mar Bella va acollir la Bàdminton Barcelona 92 el passat diumenge, 28 de maig. Matí i migdia, el pavelló i la zona exterior de la instal·lació van donar cabuda a un torneig i a un espai lúdic amb inflables. La jornada va servir d'homenatge als JJOO del 92 a través d'un esdeveniment orientat a esportistes de diferents categories i edats. Finalment, es van entregar medalles als primers classificats i es va realitzar una gran foto de grup.

Veure fotos i vídeos

La campanya “La fam no fa vacances” ha arribat a la seva fi i les xifres, novament, indiquen un nou èxit de participació. L’edició d’enguany, la segona que se celebra a la instal·lació del CEM La Mar Bella, ha acumulat un total superior al de l’any passat: 861 litres de llet i 590 kg d’arròs i altres aliments.

Llegir més...

La commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona s’ha convertit en motiu de celebració de diferents esdeveniments organitzats pel grup El Consell. Una de les disciplines més destacades del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona també s’hi ha sumat amb la jornada Bàdminton Barcelona 92.

Llegir més...

Inscripcions nens i joves

Inscripcions adults

El CEM La Mar Bella tornarà a col·laborar amb una iniciativa solidària d’allò més necessària. Es tracta de La fam no fa vacances. La instal·lació forma part d’aquest esforç col·lectiu impulsat per ajudar a aquelles famílies que tenen dificultats per accedir als aliments.

Llegir més...

La fam no fa vacances

El 23 d'abril també se celebrarà al CEM La Mar Bella. Es farà amb un gran esdeveniment esportiu. Es tracta de “La batalla del drac”, també anomenada Trofeu Sant Jordi d’esgrima, una jornada escolar que tindrà lloc al pavelló de la instal·lació els dies 22 i 23 d’abril.

Llegir més...

Inscripcions

Campus Zona Bàsquet finalitza amb un nou èxit de participació. Desenes de nens, nenes i joves han gaudit durant 4 intenses jornades de l’edició 2017 del Campus Zona Bàsquet. S’ha celebrat del 10 al 13 d’abril al CEM La Mar Bella.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha començat a rebre les primeres propostes pel gran concurs de grafiti, iniciat el passat 6 de febrer dins el marc de la campanya Jo Soc CEEB.

Llegir més...

Inscripcions concurs

Pàgina 1 de 4