Ajuntament de Barcelona                               

Noticies

L’Associació Superacció i la botiga especialitzada en esports a l’aire lliure Intemperie coordinen una nova campanya sota el lema “Ajuda’ns a continuar corrent”. L’objectiu és portar a terme una recollida de sabatilles esportives, perquè totes aquelles persones, petits joves i grans, en situació de risc.

Llegir més...

Ja estan obertes les places per inscriure’s a Esport per Nadal! El CEM La Mar Bella ja està escalfant motors per una edició que es preveu immillorable. Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener el pavelló de la instal·lació tornarà a acollir el ritme, la diversió, les rialles i els entrenaments del ja tradicional campus poliesportiu.

Llegir més...

Inscripcions

La jornada d’esport inclusiu “Fes esport com jo” va arribar per primera vegada al CEM La Mar Bella el dissabte, 25 de novembre. Promoguda per l’Associació de Familiars i Afectats de Patologies del Creixement (AFAPAC) i Sports PTB, aquest esdeveniment de caràcter festiu va comptar amb persones que provenen del col·lectiu de talla baixa.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella, seu paralímpica durant els Jocs Olímpics de 1992, va acollir la mateixa disciplina que 25 anys enrere en aquella gran celebració esportiva de Barcelona: el boccia. La jornada, que es va desenvolupar per commemorar aquest esport paralímpic, estava organitzada per la Federació d’esports per a paralítics cerebrals.

Llegir més...

Milers d’atletes de totes les edats arriben al CEM La Mar Bella. Vénen a recollir el seu dorsal, per participar en la 94a edició de la Jean Bouin de Barcelona. La cursa, organitzada per Mundo Deportivo, se celebrarà diumenge, 26 de novembre.

Llegir més...

Web Jean Bouin

El CEM La Mar Bella gaudeix d’una posició privilegiada a Barcelona. No només és un dels centres esportius més destacats a escala urbana, sinó que també és la seu de la Federació Catalana de Taekwondo i Hapkido. El seu esperit innovador està present en les modificacions que ha realitzat el complex durant els últims mesos.

Llegir més...

Els dies 21 i 22 d’octubre, el CEM La Mar Bella es convertirà en el centre de crosstraining més important del sud d’Europa. Acollirà la segona edició del Compex Box Challenge! Durant dues intenses jornades, passaran per la instal·lació de forma totalment gratuïta tots aquells amants d’aquesta innovadora disciplina de fitness.

Llegir més...

Web Compex Box Challenge

Els jugadors i jugadores de rugbi ja poden gaudir del nou camp de gespa del CEM La Mar Bella! Ubicat en el nucli de la pista d’atletisme, aquesta ha estat la darrera novetat de la instal·lació.

Llegir més...

El dissabte, 21 d’octubre, la Ciutat Comtal tornarà a demostrar que creix com una ciutat oberta, inclusiva i acollidora a escala mundial. El Museu Marítim donarà cabuda a una nova edició del Barcelona International Community Day.

Llegir més...

Barcelona ICD

Les obres que s’estan realitzant sobre el camp de gespa del CEM La Mar Bella continuen amb normalitat i bon ritme! Queda poc perquè els usuaris de la instal·lació, així com els esportistes que formen part del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, puguin veure-les acabades.

Llegir més...

Pàgina 1 de 5