Ajuntament de Barcelona                               

Noticies

Les escoles del CEM La Mar Bella han aconseguit per segon any consecutiu el certificat d’homologació de l’Ajuntament de Barcelona. Fruit d’això, tots aquells pares, mares i familiars que hagin inscrit el seu fill o filla a bàdminton o trampolí podran sol·licitar una beca!

Llegir més...

Consultar certificat

Del 26 al 29 de març, el CEM La Mar Bella tornarà a acollir les jornades esportives de Setmana Santa per excel·lència. El pavelló del complex donarà cabuda a la nova edició del Campus Zona Bàsquet. De 9.00 a 17.00 h., la instal·lació celebrarà tota mena d’activitats.

Llegir més...

Inscripció presencial

Inscripció online

La instal·lació de referència a Barcelona va començar l’any nou de la millor manera que podia fer-ho: amb moviment i ritme! El CEM La Mar Bella va acollir durant els primers dies de gener un dels casals més importants de la ciutat: Esport per Nadal!

Llegir més...

El CEM de la Verneda va celebrar el dissabte, 16 de desembre, el Campionat de Catalunya de Trampolí 2017, una jornada que va comptar amb la participació de l’equip del CEM La Mar Bella i també amb els seus bons resultats a la classificació final.

Llegir més...

La Cursa dels Nassos 2017 tancarà l’any amb una gran cursa el diumenge, 31 de desembre, al Carrer de la Selva de Mar a les 17.30 h. Es tracta d’una cursa, diu la tradició, que acollirà a corredors i corredores amb “tants nassos com dies té l’any”.

Llegir més...

Web Cursa dels Nassos

L’Associació Superacció i la botiga especialitzada en esports a l’aire lliure Intemperie coordinen una nova campanya sota el lema “Ajuda’ns a continuar corrent”. L’objectiu és portar a terme una recollida de sabatilles esportives, perquè totes aquelles persones, petits joves i grans, en situació de risc.

Llegir més...

Ja estan obertes les places per inscriure’s a Esport per Nadal! El CEM La Mar Bella ja està escalfant motors per una edició que es preveu immillorable. Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener el pavelló de la instal·lació tornarà a acollir el ritme, la diversió, les rialles i els entrenaments del ja tradicional campus poliesportiu.

Llegir més...

Inscripcions

La jornada d’esport inclusiu “Fes esport com jo” va arribar per primera vegada al CEM La Mar Bella el dissabte, 25 de novembre. Promoguda per l’Associació de Familiars i Afectats de Patologies del Creixement (AFAPAC) i Sports PTB, aquest esdeveniment de caràcter festiu va comptar amb persones que provenen del col·lectiu de talla baixa.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella, seu paralímpica durant els Jocs Olímpics de 1992, va acollir la mateixa disciplina que 25 anys enrere en aquella gran celebració esportiva de Barcelona: el boccia. La jornada, que es va desenvolupar per commemorar aquest esport paralímpic, estava organitzada per la Federació d’esports per a paralítics cerebrals.

Llegir més...

Milers d’atletes de totes les edats arriben al CEM La Mar Bella. Vénen a recollir el seu dorsal, per participar en la 94a edició de la Jean Bouin de Barcelona. La cursa, organitzada per Mundo Deportivo, se celebrarà diumenge, 26 de novembre.

Llegir més...

Web Jean Bouin

Pàgina 1 de 6