Ajuntament de Barcelona                                

Noticies

El CEM La Mar Bella tornarà a col·laborar amb una iniciativa solidària d’allò més necessària. Es tracta de La fam no fa vacances. Del 5 al 14 de maig, la instal·lació formarà part d’aquest esforç col·lectiu impulsat per ajudar a aquelles famílies que tenen dificultats per accedir als aliments.

Llegir més...

La fam no fa vacances

El 23 d'abril també se celebrarà al CEM La Mar Bella. Es farà amb un gran esdeveniment esportiu. Es tracta de “La batalla del drac”, també anomenada Trofeu Sant Jordi d’esgrima, una jornada escolar que tindrà lloc al pavelló de la instal·lació els dies 22 i 23 d’abril.

Llegir més...

Inscripcions

Campus Zona Bàsquet finalitza amb un nou èxit de participació. Desenes de nens, nenes i joves han gaudit durant 4 intenses jornades de l’edició 2017 del Campus Zona Bàsquet. S’ha celebrat del 10 al 13 d’abril al CEM La Mar Bella.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha començat a rebre les primeres propostes pel gran concurs de grafiti, iniciat el passat 6 de febrer dins el marc de la campanya Jo Soc CEEB.

Llegir més...

Inscripcions concurs

Ja han començat les jornades de cistella més divertides i didàctiques d’aquesta temporada. Del 10 al 13 d’abril, el CEM La Mar Bella acollirà una nova edició del Campus Zona Bàsquet. Matí i tarda, la instal·lació celebrarà diferents activitats que giren al voltant del bàsquet.

Llegir més...

La primavera ja s’ha instal·lat sobre Barcelona i els seus habitants comencen a posar-se en forma de cara a l’estiu i al bon temps. Conscient d’aquesta realitat, el CEM La Mar Bella ha impulsat una campanya de promoció que ofereix una matriculació gratuïta del 23 de març al 21 d’abril.

Llegir més...

Tarifes

El CEM La Mar Bella ha tornat a convertir-se en un dels espais clau de l’esport català. Després d’acollir 350 partits en set disciplines esportives diferents, el pavelló de la instal·lació va donar cabuda a la gran final dels Campionats de Catalunya Universitaris.

Llegir més...

La innovadora estructura Synrgy BlueSky gaudirà pròximament d’una instal·lació germana que també permetrà a l’usuari del CEM La Mar Bella utilitzar una zona de pes lliure a l’exterior més amplia i còmode.

Llegir més...

Els amants de l’art urbà ja poden preparar l’aerosol, ja que un dels actes per commemorar el 40è aniversari del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona és el concurs de grafiti d’enguany. El disseny guanyador es representarà en gran format en un dels murs de La Mar Bella: seu del CEEB.

Llegir més...

Inscripcions

El CEM La Mar Bella ja ha marcat al calendari de la temporada les dates de la nova edició del Campus Zona Bàsquet: 10, 11, 12 i 13 d’abril. Celebrat a les instal·lacions des de ja fa uns quants anys, aquest espai està orientat a infants i joves de primària i secundària nascuts entre el 2003 i el 2010.

Llegir més...

Pàgina 1 de 3