Ajuntament de Barcelona                                

Noticies

El CEM La Mar Bella ja ha marcat al calendari de la temporada les dates de la nova edició del Campus Zona Bàsquet: 10, 11, 12 i 13 d’abril. Celebrat a les instal·lacions des de ja fa uns quants anys, aquest espai està orientat a infants i joves de primària i secundària nascuts entre el 2003 i el 2010.

Llegir més...

Un grup d'infants i joves de diferents escoles de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física va compartir una jornada amb jugadors del Barça Lassa. Les estrelles van portar una cadira de rodes sobre el pavelló del CEM La Mar Bella al costat d'esportistes amb capacitats especials.

El passat dissabte, 28 de gener, Triathlon Training Center, el primer centre de tecnificació per a triatletes de Barcelona, va rebre la visita de BTV, que va realitzar un reportatge sobre els entrenaments que realitza el grup d'esportistes a les instal·lacions del CEM La Mar Bella.

Veure reportatge

L’amplia oferta esportiva de disciplines que hi ha al CEM La Mar Bella fa d’aquestes instal·lacions un espai únic, el primer de Barcelona en aquest sentit. La suma d’activitats pròpies i altres que tenen La Mar Bella com a seu converteix la instal·lació en un referent a escala urbana.

Llegir més...

En un dels extrems de la pista d’atletisme del CEM La Mar Bella, l’usuari trobarà una de les innovacions més destacades de la instal·lació en els últims anys: el conjunt d’estructures d’entrenament a l’aire lliure Synergy Bluesky, les úniques que hi ha a Barcelona.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella segueix renovant els seus espais. Des de la substitució del paviment de la pista d’atletisme a l’inici d’aquesta temporada, l’entitat també ha presentat noves zones d’entrenament per millorar el servei que ofereix als seus usuaris.

Llegir més...

A partir del febrer, el CEM La Mar Bella esdevindrà el punt de referència a la ciutat en l’àmbit de la gimnàstica. La instal·lació acollirà un seguit d’esdeveniments d’algunes de les disciplines esportives més espectaculars: les fases individuals i de grup de les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, artística i estètica) i el trampolí.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella va acumular un total de 1270 €, gràcies a les jornades d’Esport per Nadal. Aquesta va ser la xifra total de recaptació durant les jornades celebrades al pavelló de les instal·lacions del 2 al 5 de gener. Centenars de participants escolars van practicar un ampli ventall de modalitats esportives.

Llegir més...

Les jornades d’Esport per Nadal segueixen acollint centenars de nens, nenes i joves durant els primers dies de gener. Lluny del fred hivernal que impera al carrer durant aquestes setmanes, el CEM La Mar Bella proposa la millor solució.

Llegir més...

El CEM La Mar Bella posa a disposició dels nens, nenes i joves interessats les últimes places per inscriure’s a la nova edició d’Esport per Nadal. Del 2 al 5 de gener, tots els esportistes que vulguin combatre el fred nadalenc practicant esport, podran fer-ho al pavelló de La Mar Bella.

Llegir més...

Pàgina 1 de 3