Ajuntament de Barcelona                               

Noticies

Els esportistes de l’Escola de La Mar Bella, participants en les competicions de la disciplina del CEEB, han viscut durant els darrers dies el reconeixement que mereixen! Els petits i joves saltadors i saltadores van recollir dimecres, 13 de juny, el seu primer premi del Semàfor de Valors del CEEB.

Llegir més...

La data límit per col·laborar amb la campanya “La fam no fa vacances” d’enguany ja ha arribat i el punt de recepció de La Mar Bella ha registrat altes xifres de recaptació. En total, la instal·lació ha obtingut 156 kg. d’arròs i 84 de cigrons.

Llegir més...

 

La instal·lació del CEM La Mar Bella ha acollit el nou videoclip de la Barcelona English Choir! Aquest any, l'organització s'uneix a la voluntad de la Cooperativa Candela contra la violència de gènere. Ja es pot gaudir del resultat a través de Youtube.

Veure vídeo

L’estiu s’apropa. I amb ell la calor i la diversió, però les necessitats bàsiques seguiran presents en les zones desafavorides de Barcelona. Per aquest motiu, el CEM La Mar Bella se suma, un estiu més, a la campanya solidària La fam no fa vacances, coordinada pel Banc dels Aliments.

Llegir més...

Web "La fam no fa vacances"

La campiona olímpica Carolina Marín va dedicar unes paraules al CEM La Mar Bella en la European Badminton Championships Huelva 2018. L'esportista, nascuda a la mateixa ciutat on se celebra el campionat, va celebrar el compromís de l'Escola de Bàdminton de la instal·lació i va animar a inscriure's a l'activitat de La Mar Bella.

Veure vídeo

Ja ha aterrat sobre el CEM La Mar Bella la nova activitat de tonificació muscular per a la corredora i el corredor! Es tracta del Synrgy Run, un sistema per treballar la musculatura específica i la compensatòria amb l’objectiu d’evitar lesions esportives.

Llegir més...

Activitats, jocs, clínics, inflables... i una visió didàctica perquè petits i joves practiquin l’esport que més els hi agrada en les millors condicions. El bàsquet va tornar a aplegar al voltant d’un centenar de nenes i nens nascuts entre el 2004 i el 2011.

Llegir més...

Trencar mites, sensibilitzar a la societat i millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme. Aquests són alguns dels grans reptes de la festa Connecta’t al blau, que el diumenge, 8 d’abril, acollirà un ampli ventall d’activitats amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

Llegir més...

Web Connecta't al blau

Al voltant d’un centenar de nens i nenes ja gaudeixen de les intenses jornades del Campus Zona Bàsquet 2018, una iniciativa del CEM La Mar Bella. Aquest any, la instal·lació ha fusionat el campus amb el de Bàsquet Lona: una entitat amb la qual comparteix la voluntat de promocionar el bàsquet.

Llegir més...

Del 26 al 29 de març, el CEM La Mar Bella tornarà a acollir les jornades esportives de Setmana Santa per excel·lència. El pavelló del complex donarà cabuda a la nova edició del Campus Zona Bàsquet. De 9.00 a 17.00 h., la instal·lació celebrarà tota mena d’activitats.

Llegir més...

Inscripció presencial

Inscripció online

Pàgina 1 de 6