Ajuntament de Barcelona                               

Noticies

Durant el mes de juliol, La Mar Bella acull dos grans campus orientats a l’esport en edat escolar. Milers d'infants i joves gaudeixen de l'activitat física en les diferents zones que integren aquesta instal·lació de referència a escala urbana.

Llegir més...

L’Institut Barcelona Esports ha impulsat una nova modificació del CEM La Mar Bella que el reafirmarà com a instal·lació de referència a Barcelona. Durant els mesos d’estiu, se substituirà la gespa del camp de rugbi, ubicat dins la pista d’atletisme, per un altre de gespa artificial d’última generació.

Llegir més...

Una altra gran novetat que La Mar Bella gaudeix des de fa ben poc és una activitat idònia per exercitar tot el cos, ara que arriba el bon temps. Es tracta de la marxa nòrdica! La Chiara és la nova instructora de la instal·lació, especialitzada en aquesta fascinant disciplina aeròbica d’allò més saludable i apte per a tots els públics.

Llegir més...

La imatge de La Mar Bella s’ha tornat a renovar. L’última actualització ha estat la incorporació de l’exposició sobre els 40 anys del CEEB a l’espai que hi ha just davant del pavelló. A més a més, la instal·lació gaudeix d’una gegantina obra d’art.

Llegir més...

Aquest any, el CEM La Mar Bella acollirà un dels grans actes de reconeixement de l’esport català: la Nit dels Campions. Aquest esdeveniment, que se celebra en diferents punts del territori, premia l’esforç dels primers classificats de la lliga 2016-17.

Llegir més...

Aquest any, els alumnes de bàdminton del CEM La Mar Bella han aconseguit, amb l’esforç dels seus monitors i monitores, que l’Escola d’aquesta instal·lació ocupi un lloc de referència a escala nacional. El passat dissabte, 20 de maig, un grup d’esportistes de La Mar Bella va participar a la Final territorial de Bàdminton.

Llegir més...

Amb les estructures i espais d’entrenament que ha estrenat, el CEM La Mar Bella ha posat a disposició dels usuaris de la instal·lació una nova figura professional al seu abast. Es tracta d’un entrenador personal i monitor d’activitats dirigides.

Llegir més...

La Mar Bella va acollir la Bàdminton Barcelona 92 el passat diumenge, 28 de maig. Matí i migdia, el pavelló i la zona exterior de la instal·lació van donar cabuda a un torneig i a un espai lúdic amb inflables. La jornada va servir d'homenatge als JJOO del 92 a través d'un esdeveniment orientat a esportistes de diferents categories i edats. Finalment, es van entregar medalles als primers classificats i es va realitzar una gran foto de grup.

Veure fotos i vídeos

La campanya “La fam no fa vacances” ha arribat a la seva fi i les xifres, novament, indiquen un nou èxit de participació. L’edició d’enguany, la segona que se celebra a la instal·lació del CEM La Mar Bella, ha acumulat un total superior al de l’any passat: 861 litres de llet i 590 kg d’arròs i altres aliments.

Llegir més...

La commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona s’ha convertit en motiu de celebració de diferents esdeveniments organitzats pel grup El Consell. Una de les disciplines més destacades del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona també s’hi ha sumat amb la jornada Bàdminton Barcelona 92.

Llegir més...

Inscripcions nens i joves

Inscripcions adults

Pàgina 1 de 4